Video – Joe Biden a devenit, fără să vrea, cel mai nou susținător Bitcoin: Îmi place cafeaua mea neagră

Publicat:

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a devenit, fără să vrea, cel mai nou susținător al criptomonedei Bitcoin. Într-o nouă reclamă publicitară video, șeful de la Casa Albă bea „ încrezător ” dintr-o cană de cafea cu gândul la viitoarea campanie a alegerilor prezidențiale.

Pe 3 august, președintele Biden a postat pe Twitter: „O cană de cafea de la Joe nu a avut niciodată un gust mai bun” împreună cu un videoclip cu el însuși savurând o cafea dintr-o cană.


Comunitatea Bitcoin și cripto au observat rapid designul cănii de cafea, care prezintă fața lui cu „ochi laser” roșii strălucitori – un plus popular pentru entuziaștii Bitcoin atunci când își proiectează fotografiile de profil, conform cointelegraph.com.

Fenomenul ochilor laser a început ca parte a unei mișcări pe rețelele sociale pentru a duce prețul Bitcoin la 100.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021 – un obiectiv care nu s-a realizat. Cele mai notabile personalități cu ochi laser au inclus odată starul NFL Tom Brady , Paris Hilton și Elon Musk.

Postarea lui Biden a fost plină de răspunsuri din partea comunității cripto, atât încântați, cât și amuzați de trecerea evidentă.

Joe Biden este un Bitcoin maxi acum.”, a declarat un utilizator.

Alți utilizatori au continuat, spunând că Biden tocmai a oferit „cea mai mare susținere a istoriei Bitcoin”, în timp ce un altul a sugerat că Biden încearcă „să câștige peste Bitcoin maxi”.

Administrația Biden a fost criticată de comunitate pentru poziția sa nu atât de primitoare față de cripto, care include propuneri fiscale controversate pentru minerii de active digitale și alte eforturi politice „anti-cripto” . Prin urmare, este puțin probabil ca designul cănii de cafea să se refere la Bitcoin.

CITESTE SI

Capul unei celebre rețele de hackeri a fost arestat

Capul unei celebre rețele de hackeri a fost arestat Forţele de poliţie din Ucraina, Franţa, Germania, Norvegia şi Statele Unite l-au arestat, într-un efort comun,...

Putin a promulgat bugetul Rusiei, cu o creştere de două treimi a cheltuielilor militare în 2024

Preşedintele Vladimir Putin a promulgat luni bugetul Rusiei pentru perioada 2024-2026, care prevede pentru anul viitor o creştere cu 66 % a sumelor alocare...

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a încetat brusc din viaţă

Vicepreşedintele Sberbank, cea mai mare bancă de stat din Rusia, a încetat brusc din viaţă luni, informaţiile oficiale sugerând că Nikolai Vasev, care avea...

Israelul anunţă un acord cu Elon Musk referitor la serviciul Starlink

Miliardarul american Elon Musk a convenit ca serviciul său de acces la internet prin satelit Starlink să fie disponibil în Fâşia Gaza numai dacă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.