VIDEO – Kamala Harris, susţinută de cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion în timpul unui miting

Publicat:

VIDEO – Kamala Harris, susţinută de cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion în timpul unui miting

Megan Thee Stallion a cântat marţi la Atlanta, la o întâlnire electorală a candidatei democrate la preşedinţia SUA, Kamala Harris, cerând în mod explicit oamenilor să voteze pentru ea.

Îmbrăcată într-un costum albastru şi cu cravată – culoarea taberei democrate, artista a interpretat câteva dintre hiturile sale, inclusiv piesa “Body”. În introducerea piesei, ea a făcut o referire la dreptul la avort: “Ştiu că femeile din această sală îşi iubesc trupurile. Şi dacă vreţi să continuaţi să vă iubiţi corpul, ştiţi că trebuie să votaţi pentru (Kamala Harris)”, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Artista în vârstă de 29 de ani a continuat cu “Savage”, câştigător Grammy pentru Cel mai bun cântec rap 2021, şi a spus la microfon: “Vom face istorie cu prima femeie preşedinte. Prima femeie de culoare preşedinte!”. Şi a încheiat cu un strigăt de mobilizare: “Hot girls for Harris!”.

Rapperul Quavo, din grupul Migos, a urcat pe scenă la câteva momente după spectacolul lui Megan Thee Stallion pentru a face, de asemenea, apel la un vot pentru Kamala Harris.

Kamala Harris, vicepreşedintele lui Joe Biden, a reintrat în cursa pentru Casa Albă după retragerea lui Biden. Iniţial candidat la realegere, actualul preşedinte al Statelor Unite s-a retras la 21 iulie, cu mai puţin de patru luni înainte de votul programat pentru 5 noiembrie.

Decizia a venit pe fondul îndoielilor tot mai mari cu privire la capacitatea lui Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, de a exercita funcţia de preşedinte al Statelor Unite pentru încă patru ani. Criticile au crescut după o dezbatere dezastruoasă cu Donald Trump, candidatul republicanilor, la sfârşitul lunii iunie. În faţa a milioane de americani, octogenarul a părut să fie în dificultate permanentă.

Decizia lui Joe Biden de a se retrage a fost salutată de multe personalităţi de la Hollywood, de la Mark Hamill la Barbra Streisand. Beyoncé i-a dat acceptul Kamalei Harris pentru a folosi unul dintre cântecele sale în campania sa.

Vicepreşedintele american Kamala Harris s-a alăturat rapperilor Megan Thee Stallion şi Quavo la un miting în Atlanta, care a evidenţiat noua energie pe care a adus-o pentru alegerile din noiembrie. În prima sa vizită în Georgia în calitate de candidat la preşedinţie, marţi, Harris a promis că democraţii vor câştiga un stat pe care partidul nu mai conta. Harris l-a ironizat pe republicanul Donald Trump pentru că s-a retras de la o dezbatere cu ea. Impulsul în această cursă se schimbă, iar “Donald Trump simte asta”, a spus Harris, în timp ce mulţimea de aproximativ 10.000 de persoane o aclamau şi strigau sloganul ei de campanie “Nu dăm înapoi”.

Cu mai puţin de 100 de zile rămase din una dintre cele mai imprevizibile campanii electorale din istoria recentă, democraţii îşi redesenează harta victoriei, sperând că perspectiva primului preşedinte femeie de culoare şi asiatică îi poate motiva pe democraţi să meargă la urne.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

FiveThirtyEight, site-ul de agregare a sondajelor, arată că republicanul Donald Trump o devansează pe Harris cu unul până la cinci puncte procentuale în sondajele efectuate după ce Harris a devenit probabila candidată democrată. De când Biden şi-a încheiat campania la realegere pentru votul din 5 noiembrie împotriva lui Trump, Harris l-a depăşit semnificativ în sondajele recente în rândul tinerilor, al alegătorilor de culoare şi al alegătorilor hispanici.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Soluţia găsită de rapperul Snoop Dog pentru a face faţă caniculei de la Jocurile Olimpice

Soluţia găsită de rapperul Snoop Dog pentru a face faţă caniculei de la Jocurile Olimpice Valul de căldură continuă să se răspândească în Franţa, cu...

‘Planeta maimuţelor: Noul regat’ şi ‘Crime în imobil’, sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+

'Planeta maimuţelor: Noul regat' şi 'Crime în imobil', sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+ "Planeta maimuţelor: Noul regat", "Exploratorii oceanelor", o producţie National...

Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului mondial al UNESCO în 2025

Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului mondial al UNESCO în 2025 Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului...

FIFA și-a confirmat suportul pentru FMF

FIFA și-a confirmat suportul pentru FMF Conducerea Federației Moldovenești de Fotbal a avut astăzi o întrevedere oficială cu Președintele FIFA Gianni Infantino și Secretarul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.