VIDEO – Momentul în care un tanc rusesc e prins în capcană și devine țintă ușoară pentru dronele ucrainene

Publicat:

VIDEO – Momentul în care un tanc rusesc e prins în capcană și devine țintă ușoară pentru dronele ucrainene

O nouă înregistrare video de pe câmpul de luptă din Ucraina surprinde un tanc rusesc căzând într-un crater pe când încerca să scape de tirul ucrainean.

Filmarea din dronă, difuzată de Brigada 68 Jaeger din Ucraina, începe cu momentul în care o coloană de blindate rusești se deplasează pe un câmp. Vehiculul din fruntea grupului este scos din joc în urma unei explozii, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Dronele atacă apoi restul coloanei de tancuri și vehicule blindate.

Unul dintre tancuri, pe când încearcă să traverseze un câmp, pentru a se îndepărta de focul ucrainean cade într-un crater mare, moment în care e țintit de o dronă. Cel puțin un soldat rus încearcă să fugă.

Un al doilea clip arată tancuri cuprins de flăcări și explodând.

Business Insider nu a putut verifica în mod independent înregistrarea video sau afirmațiile brigăzii ucrainene.

Potrivit textului ce însoțește filmarea, opt tancuri rusești și opt vehicule de luptă de infanterie (IFV) au fost distruse. Videoclipul a fost filmat la Pokrovsk, în regiunea estică Donețk, una dintre zonele „cele mai tensionate” ale frontului în acest moment, potrivit unei actualizări a Statului Major al Ucrainei.

„Forțele de apărare ucrainene continuă să depună eforturi pentru a stabiliza situația și a provoca pagube majore ”, a transmis acesta.

La 14 iunie, în comentarii pentru portalul Ukrinform , Nazar Voloșin, purtătorul de cuvânt al grupării de forțe Hortiția, o formațiune a Forțelor Terestre ucrainene, a confirmat afirmațiile brigăzii.

Pe axa Pokrovsk, Forțele noastre de Apărare au distrus opt tancuri rusești și au dezactivat încă două. Adică 10 în total. Aceasta înseamnă o companie de tancuri”, a spus el.

„În plus, pe această secțiune a frontului, în perioada menționată, apărătorii noștri au distrus încă opt vehicule blindate de luptă, două sisteme de artilerie și alte patru vehicule (încă unul fiind avariat).

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Voloșin nu a precizat când a fost filmat clipul, însă a subliniat că 242 de soldați ruși au fost uciși sau răniți în timpul luptei de la Pokrovsk.

„Apărătorii noștri ucraineni au făcut o treabă bună ieri și s-au descotorosit de o mulțime de hardware rusesc, și încă și mai mulți invadatorii ruși împreună cu echipamentul lor”, a spus Voloșin.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 26 iunie 2024

Horoscop 26 iunie 2024 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, potrivit stiripesurse. Horoscop 26 iunie...

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones...

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician Fiecare nucă are propriile avantaje pentru sănătate, dar câteva sunt pe...

VIDEO – Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. ‘Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai’

VIDEO - Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. 'Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai' Dacă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.