X

VIDEO – Tupeu de Dubai. O influenceriță din Emirate, amendată cu 1.800 de euro pentru că a intrat pe o plaja roz din Sardinia

VIDEO – Tupeu de Dubai. O influenceriță din Emirate, amendată cu 1.800 de euro pentru că a intrat pe o plaja roz din Sardinia

Autoritățile din Sardinia, Italia, au amendat cu 1.800 de euro o influenceriță din Dubai, care a navigat cu barca înspre o plajă roz, trecând de limitele impuse. Clipul postat pe rețelele sociale a dat-o de gol.

Potrivit The Guardian, femeia a ajuns cu barca pe malul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul roz de pe micuța insulă din Sardinia Budelli, ignorând toate semnele de interdicție, potrivit rapoartelor din presa italiană.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Turiștilor li s-a interzis să meargă pe plaja roz – din care adesea se fura nisip – și să înoate în zonă, încă din 1990. Cu toate acestea, insula poate fi vizitată în timpul zilei cu barca, iar accesul turiștilor este permis pe o potecă în spatele plajei.

Femeia, de origine braziliană, dar care locuiește în Dubai, a încărcat clipul pe un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori. Într-unul dintre clipurile video, ea îşi filmează urmele de paşi pe nisipul roz, pe melodia „La Vie en rose” a lui Édith Piaf, care se aude pe fundal.

Filmarea a stârnit indignare în rândul oamenilor din Sardinia, determinând ofițerii de la paza de coastă pentru arhipelagul La Maddalena, care include și Budelli, să o anchteze pe influenceriță.

Oamenii legii au găsit-o pe femeia din Dubai şi i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru încălcarea interdicţiei şi 1.500 de euro pentru că a sosit la bordul unei ambarcaţiuni care nu avea autorizaţie de acces în Budelli.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Budelli este nelocuită, deși timp de mai bine de 30 de ani a fost casa unui rezident, Mauro Morandi, care a descoperit insula în 1989, după ce catamaranul său s-a stricat în drum spre Pacificul de Sud.

Morandi, comparat de unii cu Robinson Crusoe, a devenit, astfel, îngrijitorul de facto al insulei, dar în 2021, bărbatul, care avea 84 de ani, a fost forţat să plece de către autoritatea care administrează parcul naţional La Maddalena.

Tags: DubaiinfluencerițăSardinia
Diverse