Viktor Orban, despre cei care-l numesc cățelușul lui Putin: Aş recomanda psihoterapia pentru asta

Publicat:

Viktor Orban, despre cei care-l numesc cățelușul lui Putin: Aş recomanda psihoterapia pentru asta

Şeful guvernului de la Budapesta a vorbit în Antalya, unde participă la Forumul Diplomatic, şi despre faptul că deseori este numit căţeluşul lui Putin, respectiv un cal troian.

Nu se întrevede nicio ieşire din conflictul de război din Ucraina, iar acest lucru paralizează politica europeană, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, vineri, la Antalya, unde participă la Forumul Diplomatic de la Antalya (ADF), la invitaţia preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, scrie hirado.hu.


Citește și: SIS trimite o nouă tranșă de dosare la Arhive

Potrivit premierului, primul lucru care trebuie decis este în favoarea cui lucrează timpul, pentru că aceasta este cea mai importantă întrebare, potrivit stiripesurse.ro.

„Dacă cineva crede că timpul lucrează în favoarea ucrainenilor şi a Occidentului, iar continuarea războiului ar putea aduce succes militar Ucrainei, atunci continuarea are sens. Dacă cineva crede că timpul lucrează în favoarea Rusiei, iar continuarea războiului va aduce succes Rusiei, atunci ar fi mai bine ca totul să se oprească acum. Eu personal fac parte dintre cei care cred că este vorba de varianta a doua”, a explicat Viktor Orbán.

Şeful guvernului de la Budapesta a vorbit şi despre faptul că deseori este numit căţeluşul lui Putin, respectiv un cal troian.

„Aş recomanda psihoterapia pentru asta. Asta nu este o dezbatere politică”, a declarat Viktor Orbán. Şeful de guvern a spus că el nu priveşte războiul din Ucraina prin ochelari ucraineni sau prin ochelarii lui Putin, ci prin ochelari maghiari.

Citeşte şi: Serebrian îi ironizează pe separatişti: Putin s-ar putea să „scape o lacrimă” pentru Transnistria – Stiripesurse.md

„Eu trebuie să reprezint ţara şi naţiunea mea, şi eu ştiu care este interesul maghiarilor. Dacă ceva este bine pentru maghiari, eu susţin acel lucru, dacă nu este bine pentru ei, eu mă opun. Este foarte simplu”, a spus premierul.

Viktor Orbán a menţionat şi maghiarii din Ucraina Subcarpatică, oameni care locuiesc acolo de o mie de ani şi acum sunt înrolaţi în armata ucraineană.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un tânăr din Moscova, amendat pentru că şi-a vopsit părul în culorile drapelului ucrainean

Un tânăr din Moscova, amendat pentru că şi-a vopsit părul în culorile drapelului ucrainean Un tânăr din Moscova, care avea părul vopsit în mai multe...

Profitul net al băncilor moldovenești în ianuarie-aprilie 2024 a totalizat 1 mld. 147,4 mil. lei

Profitul net al băncilor moldovenești în ianuarie-aprilie 2024 a totalizat 1 mld. 147,4 mil. lei Potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei, toate cele 11 bănci...

Lingura electrică Kirin, reconpensată cu premiul Ig Nobel, ajunge pe mesele oamenilor

Lingura electrică Kirin, reconpensată cu premiul Ig Nobel, ajunge pe mesele oamenilor Gigantul japonez din sectorul băuturilor Kirin Holdings va începe să comercializeze o lingură...

Anca Dragu la conferința FMI: Cetățenii din Moldova au nevoie de alternative pentru finanțare și economisire

Anca Dragu la conferința FMI: Cetățenii din Moldova au nevoie de alternative pentru finanțare și economisire Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a participat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.