Vila fostei soții a lui Vladimir Putin a fost confiscată în Franţa

Publicat:

Vila fostei soții a lui Vladimir Putin a fost confiscată în Franţa

Autoritățile franceze au confiscat vila „Suzanne” (alias Rêverie) de lângă Biarritz, deținută de antreprenorul Arthur Ocheretny, soțul fostei soții a președintelui rus Vladimir Putin, Lyudmilascrie Moscow Times cu referire la Challenges.

Proprietatea reprezintă un conac de 450 m² cu un parc de 0,5 hectare, o piscină și un teren de golf. Vila este situată în Anglet, pe malul Golfului Biscaya. Valoarea sa estimată este de 5,4 milioane de euro. După ce Rusia a invadat Ucraina, proprietatea a fost abandonată.


Citeşte şi: Zeci de mii de georgieni au protestat în Georgia împotriva unei legi privind “influenţa străină” – Stiripesurse.md

Potrivit publicației, vila a fost sechestrată pe 6 decembrie anul trecut. Acest lucru s-a întâmplat după o plângere a Transparency International, o organizație non-guvernamentală anticorupție, care a cerut să fie verificată proveniența fondurilor pentru achiziționarea acesteia. Ancheta a fost efectuată de Parchetul pentru combaterea crimei organizate din Paris. Ofițerii departamentului au percheziționat conacul.

Vila fostei soții a lui Vladimir Putin a fost confiscată în Franţa

Pentru prima dată, Centrul de Cercetare a Crimei Organizate și a Corupției (OCCRP) a vorbit despre vila franceză înregistrată pe numele noului soț al Lyudmilei Putina. A aflat că achiziția a avut loc după divorțul de președinte din 2013. Mai târziu, Current Time a scris cum Lyudmila, care și-a schimbat numele de familie în Ocheretnaya, a venit personal să privească casa cu fiica ei cea mică, Katerina, înconjurată de mai mulți paznici. Lângă Vila „Suzanna” se află Vila „Altamira”, înregistrată la fostul soț al Katerinei Tikhonova, Kirill Shamalov.

În 2022, echipa lui Alexei Navalnîi a lansat o anchetă asupra vieții și imobilelor de lux ale fostei soții a lui Putin. Se spunea că Lyudmila și noul ei soț Arthur Ocheretny primesc milioane de ruble de la Primăria Moscovei, Gazprombank și alte companii și dețin, de asemenea, apartamente și vile în Franța, Elveția și Spania.

S-a raportat anterior că, în timpul războiului, fosta soție a lui Putin a câștigat un miliard de ruble datorită organizației de microfinanțare CarMoney: afacerea a decolat pe fundalul deteriorării situației economice din țară, care a dus la un boom al „împrumuturilor pentru ziua de plată”. ”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Indonezia va accepta dubla cetățenie pentru a atrage lucrători străini

Indonezia va accepta dubla cetățenie pentru a atrage lucrători străini Indonezia va accepta dubla cetățenie pentru a atrage lucrători străini. Anunțul a fost făcut de...

Parola 12345 a fost interzisă în Marea Britanie. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri

Parola 12345 a fost interzisă în Marea Britanie. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri Guvernul britanic a introdus noi reglementări care vizează creșterea...

Ţara în care dacă reuşeşti să îţi iei o casă nu ai nicio garanţie că o poţi păstra

Ţara în care dacă reuşeşti să îţi iei o casă nu ai nicio garanţie că o poţi păstra Ţara în care dacă reuşeşti să îţi...

Un transsexual din Hong Kong a obținut un act de identitate după un proces de șapte ani

Un transsexual din Hong Kong a obținut un act de identitate după un proces de șapte ani Un transsexual din Hong Kong a obținut un...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.