Wizz-Air a lansat cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta

Publicat:

Wizz-Air a lansat cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta

Cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta, operată de compania Wizz-Air, a fost lansată astăzi, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău.

Primii pasageri au avut parte de o atmosferă de sărbătoare prin organizarea evenimentului de celebrare cu decorarea zonei de check-in cu elemente festive și întâlnirea echipajului companiei aeriene, potrivit deschide.md.


Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei de zbor de pe Aeroportul Chișinău, prin inaugurarea rutei pe direcția Budapesta, de către partenerul nostru Wizz Air, marcând o etapă semnificativă în angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de călătorie convenabile pentru călătorii moldoveni, oferindu-le tarife de călătorie accesibile”, a declarat Valeria Bragarenco, reprezentant compania Wizz-Air în R. Moldova.

PR managerul AIC, Natalia Cojocaru, a spus că relansarea rutei este un moment mult așteptat pentru pasagerii moldoveni: „Ne bucurăm că suntem tot mai conectați cu orașele europene la prețuri din ce în ce mai avantajoase și ne dorim ca aeroportul nostru să fie asociat doar cu emoții plăcute”.

Amintim că din data de 31 martie, compania Wizz Air a deschis o nouă rută directă spre Budapesta, și completează orarul de zbor prin cursa directă spre Veneția. Așadar, orarul de zbor al Aeroportului Internațional Chișinău, se completează cu două curse directe regulate pe direcția Chișinău – Budapesta – Chișinău și Chișinău – Veneția – Chișinău, cu frecvența de 2 ori pe săptămână, în fiecare zi de joi și duminică.

Totodată, începând cu 26 mai, compania HiSky deschide o nouă rută directă spre Germania, cu destinația Chișinău-Hamburg (HAM) – Chișinău (RMO).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Politica agricolă comunitară a fost revizuită în Parlamentul European

Politica agricolă comunitară a fost revizuită în Parlamentul European Parlamentul European a aprobat, astăzi, revizuirea Regulamentului privind planurile strategice PAC și a Regulamentului orizontal...

O palestiniancă a atacat cu un cuțit un militar israelian în Cisiordania. Femeia de 20 de ani a fost împușcată

O palestiniancă a atacat cu un cuțit un militar israelian în Cisiordania. Femeia de 20 de ani a fost împușcată O palestiniancă a atacat cu...

Scholz cere măsuri împotriva spionilor chinezi din Germania

Scholz cere măsuri împotriva spionilor chinezi din Germania Cancelarul german Olaf Scholz a declarat miercuri că acuzațiile conform cărora asistentul unui proeminent politician de extremă...

Peste o sută de profiluri falsuri asociate fugarului Șor au fost identificate în doar o săptămână

Peste o sută de profiluri falsuri asociate fugarului Șor au fost identificate  în doar o săptămână În ultima săptămână, specialiștii în dezinformare de la Guvern...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.