Zelenski spune că a fost ținta a ‘peste 10’ tentative de asasinat din partea lui Putin

Publicat:

Zelenski spune că a fost ținta a ‘peste 10’ tentative de asasinat din partea lui Putin

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski susține că a scăpat de “peste 10” tentative de asasinat din partea rușilor. Informația i-a fost furnizată de serviciile secrete ucrainene.

După vizita de miercuri, alături de premierul grec Kyriakos Mitsotakis, la Odessa, Zelenski a spus că nu știe dacă Moscova a vrut să încerce să îl ucidă, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Bașcana de la Comrat despre discuțiile referitoare la „arestarea” sa

“Eram într-o vizită oficială când, la 300 de metri distanță, a fost trasă o rachetă balistică”, a declarat el pentru postul de televiziune italian Rai: “Așa că e greu de spus dacă au vrut să mă asasineze”.

Deși nu a vrut să spună dacă de data aceasta a fost într-adevăr ținta Kremlinului, șeful statului ucrainean a dezvăluit că a fost ținta mai multor tentative de asasinat de la începutul războiului.

„Vladimir Putin a încercat să mă asasineze de mai mult de 10 ori, asta spun serviciile de informații”, a declarat el: “Nu știu dacă acesta este numărul exact. Eu nu le calculez”.

Citeşte şi:  VIDEO: Șor cu datorii la oameni: „Nu s-au dat pentru cei care au stat cu „palatka” în centru…”

Nu este prima dată când Zelenski vorbește despre acest subiect. Într-un interviu acordat The Sun la sfârșitul anului 2023, președintele ucrainean a afirmat că cel puțin “cinci sau șase” comploturi pentru a-l ucide au fost dejucate de serviciile de informații ucrainene.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Accident în buricul Capitalei: Un troleibuz plin cu pasageri a fost acroşat în trafic

Un troleibuz plin cu pasageri a fost acroşat în trafic Un accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta 22, dar și a unui automobil...

O baracă părăsită a luat foc în Capitală

O baracă părăsită a luat foc în Capitală În seara zilei de 03 iulie 2024 pompierii din capitală au fost solicitați la stingerea unui incendiu...

SCANDAL în Parlament! Deputaţii lui Şor cer demisia Maiei Sandu şi au chemat Poliţia

SCANDAL în Parlament! Deputaţii lui Şor cer demisia Maiei Sandu şi au chemat Poliţia Interziși la 5 ședințe plenare, deputații lui Șor în frunte cu...

Zeci de mii de palestinieni fug din sudul Fâşiei Gaza

Zeci de mii de palestinieni fug din sudul Fâşiei Gaza Zeci de mii de palestinieni au fugit din sudul Fâşiei Gaza după ce un ordin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.