Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni îndureraţi

Publicat:

Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni îndureraţi

Durea fără margini în localitatea Susleni. Zeci de oameni s-au adunat astăzi să o conducă pe ultimul drum pe Ana-Maria. Tânăra de 19 ani, însărcinată în 6 luni, a fost găsită fără suflare la opt zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie în Orhei. Principalul suspect a fost plasat în arest pentru 30 de zile și pledează nevinovat.

Satul natal al Anei-Maria, dispariția căreia a ținut pe jar o țară întreagă, este astăzi în doliu. Zeci de persoane au venit să-și ia rămas bun de la tânăra, care este condusă pe ultimul drum.


Citeşte şi: Suspectul din cazul gravidei ucise este acuzat, deocamdată, de răpire, NU și de omor – Stiripesurse.md

Între timp, aseară, un grup de localnici din Chițcanii Vechi, satul în care locuiește principalul suspect, au aprins mai multe lumânări în fața porții acestuia. Oamenii s-au adunat la poarta suspectului, unde au scris numele fetei din zeci de lumânări aprinse. Au făcut din lumânări și numele băiețelului nenăscut – Ion.

Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni îndureraţi

Reamintim că corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la Orhei, a fost găsit de un grup de polițiști de la Chișinău, pe 20 aprilie, în apropiere de Chițcanii Vechi, localitatea de unde este originar principalul suspect. Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a declarat pentru jurnaliști că trupul a fost găsit cu greu, lângă un pârâu, fiind aruncat într-o groapă, acoperită apoi cu crengi.

Fata însărcinată fusese văzută ultima dată în seara de 12 aprilie. Aceasta se întorcea la căminul din Orhei după o oră de meditații. Din imaginile de pe camerele de supraveghere, obținute de TV8, se vede cum tânăra ajunge în stația cu pricina, iar la câteva minute de ea se apropie un automobil în care și urcă. Bărbatul le-ar fi spus oamenilor legiică imediat ce a urcat în mașină și și-a dat seama că nu era cea pe care o aștepta, tânăra i-ar fi cerut să oprească, pentru a ieși. El spune că a lăsat-o pe marginea drumului, la o distanță de 300 de metri de stația pentru transportul public, de unde a luat-o, după care el și-a continuat drumul. Ulterior, a refuzat să conlucreze cu ancheta.

Bănuitul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Avocatul acestuia a refuzat să ofere declarații pentru presă, însă procurorii susțin că bărbatul pledează nevinovat. După aproape o săptămână de căutări la Orhei, oamenii legii au extins căutările și la Telenești, de unde este șoferul.

Zeci de oameni au venit să o conducă pe Ana-Maria pe ultimul drum

Vineri, 19 aprilie, polițiștii au anunțat că în urma perchezițiilor acasă și în mașina suspectului, au descoperit mai multe lucruri pentru femei.  În context, oamenii legii au făcut un apel către cetățeni, pe care îi îndeamnă să îi sesizeze în cazul în care au avut „tangențe dubioase” sau „cu tentă infracțională” cu acest bărbat.  

Loaded: 0%

Progress: 0%

Remaining Time -2:31

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024 Israelul şi-a sfătuit joi cetăţenii să nu călătorească în oraşul suedez...

Billie Eilish anunţă turneul mondial ‘Hit Me Hard and Soft’

Billie Eilish anunţă turneul mondial 'Hit Me Hard and Soft' Billie Eilish revine pe scenă. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani tocmai a anunţat...

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir Vitor Roque (19 ani) a ajuns la Barcelona la începutul...

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30%

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30% Novo Nordisk, care a devenit anul trecut cea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.