Ani grei de închisoare pentru un traficant de droguri din Chişinău

Publicat:

Ani grei de închisoare pentru un traficant de droguri din Chişinău

Un traficant de droguri a fost condamnat de Judecătoria Chișinău la 8 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii sau de a exercita activități ce țin de administrarea și gestionarea drogurilor, pe un termen de 5 ani. Dosarul a fost instrumentat de Procuratura municipiului Chișinău.

Citeşte şi: Macron NU exclude trimiterea de trupe occidentale în Ucraina – Stiripesurse.md


În cadrul urmăririi penale s-a constatat că, inculpatul, în vârstă de 34 de ani, acţionând împreună cu alte persoane neidentificate, au organizat păstrarea, transportarea, distribuirea şi punerea în circulaţie pe teritoriul Republicii Moldova, a drogurilor în proporții deosebit de mari.

Inculpatul a obţinut din surse nestabilite, substanţe stupefiante şi psihotrope, pe care le păstra, cântărea, repartiza şi împacheta în doze mai mici, iar ulterior le vindea diferitor persoane din sectorul Botanica al capitalei.

Ani grei de închisoare pentru un traficant de droguri din Chişinău

La 19 septembrie 2023, în rezultatul efectuării percheziţiei la domiciliul făptuitorului, au fost depistate şi ridicate un cântar de dimensiuni mici, 14 pacheţele de tip zip-lock, conţinând diferite substanţe.

Substanțele stupefiante şi psihotrope, păstrate şi transportate cu scop de înstrăinare, depistate în trafic precum şi cantităţile acestora de 4,338 gr., de mephedrone şi 3,876 gr. de PVP, reprezintă o cantitate de droguri în proporţii deosebit de mari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.