Atenție șoferi: Restricţii de circulaţie în România pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, în perioada 21-24 iunie

Publicat:

Atenție șoferi: Restricţii de circulaţie în România pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, în perioada 21-24 iunie

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în intervalul orar 10:00 – 20:00, de vineri, 21 iunie, până luni, 24 iunie, pe unele sectoare de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din cauza temperaturilor extreme, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Astfel, vineri, 21 iunie, în intervalul orar menţionat, restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din judeţele Giurgiu, Teleorman, Dolj, Olt, Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov şi Covasna, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Sâmbătă, 22 iunie, în acelaşi interval orar, restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din judeţele Ilfov, Giurgiu, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Olt, Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara.

Totodată, duminică, 23 iunie, restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din judeţele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Olt, Caraş – Severin, Ialomiţa si Călăraşi.

Potrivit CNAIR, luni, 24 iunie, restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din judeţele: Ilfov, Giurgiu, Argeş, Dâmboviţa,Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Olt, Caraş – Severin, Ialomiţa şi Călăraşi.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

De asemenea, pe perioada restricţiilor vor fi exceptate utilajele proprii ale CNAIR, cât şi utilajele închiriate de la firmele cu care CNAIR are contracte de lucrări în derulare.

CNAIR precizează că, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, restricţiile pot fi ridicate, menţinute sau prelungite.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata rusă a ocupat un cartier întreg din Ceasov Iar

Armata rusă a ocupat un cartier întreg din Ceasov Iar Ministerul rus al Apărării a revendicat miercuri într-un comunicat capturarea unui prim cartier din Ceasov...

AP OSCE salută progresele înregistrate de Republica Moldova

AP OSCE salută progresele înregistrate de Republica Moldova Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) salută agenda ambițioasă și fără...

Horror! O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş Rămăşiţele unei femei dispărute au fost găsite în stomacul unui piton, care o înghiţise în întregime,...

ANSA a descoperit nereguli grave în taberele de copii

ANSA a descoperit nereguli grave în taberele de copii Inspectorii ANSA au efectuat controale, în perioada mai-iunie, în taberele de odihnă pentru copii și adolescenți...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.