Barron Trump, primii pași în politică la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump

Publicat:

Barron Trump, primii pași în politică la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump

Partidul Republican din Florida l-a ales miercuri seară pe fiul cel mic al fostului preşedinte Donald Trump, în vârstă de 18 ani, ca unul dintre delegaţii de circumscripţie ai statului la Convenţia Naţională Republicană, conform unei copii a rezultatelor consultate de POLITICO.

Barron Trump nu a absolvit încă liceul, dar se îndreaptă deja spre liga mare a politicii, aşa cum s-a întâmplat şi au fraţii săi vitregi mai mari. De altfel, republicanii din Florida i-au selectat şi pe alţi copii ai lui Trump ca delegaţi, Eric Trump fiind desemnat chiar preşedinte al delegaţiei, ceea ce înseamnă că va propune numele tatălui său pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din noiembrie. De asemenea, Donald Trump Jr. şi Tiffany Boulos, fostă Trump, şi soţul ei Michael Boulos se numărăr printre delegaţii generali, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Un oficial al campaniei lui Trump a declarat că Barron Trump “este foarte interesat de procesul politic al ţării”.

Donald Trump s-a plâns recent că nu va putea să-l vadă pe Barron Trump absolvind liceul, având în vedere procesul său din Manhattan pentru plăţile tăinuite către o actriţă de filme pentru adulţi, dar judecătorul a cedat până la urmă şi i-a permis să participe la ceremonia de săptămâna viitoare de la Oxbridge Academy din suburbia West Palm Beach.

Barron Trump nu a anunţat care îi sunt planurile după absolvire.

Delegaţii se vor reuni la Convenţia Naţională Republicană din Milwaukee în iulie, pentru a-l desemna oficial pe Donald Trump drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, unde se va confrunta cu actualul preşedinte Joe Biden.

Ivanka Trump este singurul dintre cei cinci copii ai lui Donald Trump care rămâne în afara politicii, după ce a fost consilier principal în administraţia Trump.

La fel ca alţi câţiva membri ai familiei sale, ea consideră acum că Florida este casa ei, deşi marile afaceri ale familiei sunt în New York.

Preşedintele Partidului Republican din Florida, Evan Power, a avut miercuri seară o convorbire telefonică cu liderii delegaţiei, inclusiv cu Kimberly Guilfoyle, care este logodită cu Donald Trump Jr. şi face parte din comitetul de platformă pentru Convenţia Naţională Republicană. “Suntem norocoşi să avem un grup extraordinar de lideri de bază, oficiali aleşi şi membri ai familiei Trump care lucrează împreună ca parte a delegaţiei din Florida la Convenţia Naţională Republicană din 2024”, a declarat Power într-un comunicat.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Lista include şi alţi lideri republicani din Florida. Printre aceştia se numără oficiali care l-au susţinut pe guvernatorul Ron DeSantis, fostul contracandidat al lui Trump, şi senatorul Randy Fine, care şi-a schimbat sprijinul în timpul alegerilor primare prezidenţiale de la DeSantis la Trump.

Sondajele de opinie arată că Donald Trump are în Florida, fieful său, peste 10 puncte procentuale în faţa preşedintelui Joe Biden. Donald Trump a câştigat în acest stat şi în 2016 şi 2020.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Julian Assange obţine o victorie de moral în justiţia britanică

Julian Assange obţine o victorie de moral în justiţia britanică Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, care luptă în instanță să nu fie extrădat în Statele Unite,...

Kremlinul anunță exerciţii nucleare la ordinul lui Putin

Kremlinul anunță exerciţii nucleare la ordinul lui Putin Kremlinul a anunțat luni că exerciţiile cu arme nucleare non-strategice pe care preşedintele Vladimir Putin le-a ordonat...

O dronă, sateliţi de geolocalizare şi ore întregi de căutare în ceaţă pentru a găsi elicopterul preşedintelui iranian

O dronă, sateliţi de geolocalizare şi ore întregi de căutare în ceaţă pentru a găsi elicopterul preşedintelui iranian Accidentul de elicopter în care a murit...

Câtă miere au exportat moldovenii în 2023

Câtă miere au exportat moldovenii în 2023 În anul 2023, în Republica Moldova, producția de miere a fost de aproximativ 5 500 de tone, similară...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.