Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur va fi difuzată de CBS timp de cinci ani

Publicat:

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur va fi difuzată de CBS timp de cinci ani

Globurile de Aur au anunţat luni că au ajuns la un acord cu CBS care prevede difuzarea galei de decernare a acestor premii timp de cinci ani pe acest post american, un semn de redresare pentru o ceremonie care a trecut în ultimii ani printr-o criză existenţială, informează AFP.

CBS a acceptat astfel să fie gazda pe termen lung a acestui eveniment aflat în convalescenţă, care încearcă să scape de acuzaţiile de corupţie şi de rasism şi pe care l-a difuzat în luna ianuarie, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

“Suntem foarte mândri să putem continua să ne bazăm pe CBS pentru a transmite Globurile de Aur”, a declarat Jay Penske, unul dintre noii responsabili ai ceremoniei.

“CBS a apărat Globurile într-o perioadă foarte dificilă şi a înţeles valoarea lor”, a adăugat acesta.

Percepute mult timp drept o rampă de lansare esenţială spre Oscaruri, Globurile de Aur au fost difuzate anterior de NBC, însă în faţa scandalurilor care au subminat organizarea ceremoniei, acest post a suspendat parteneriatul.

În 2021, publicaţia Los Angeles Times a dezvăluit că juriul Globurilor de Aur nu includea niciun membru de culoare şi că membrii săi acceptau cadouri generoase din partea studiourilor. Aceste dezvăluiri au condus la o criză majoră: însăşi existenţa evenimentului şi relevanţa sa pentru Hollywood au părut ameninţate în ultimii ani.

Pentru a lăsa în urmă aceste scandaluri, Globurile de Aur au fost cumpărate de un grup de investitori privaţi, iar asociaţia care constituia juriul acestora a fost desfiinţată. Au fost introduse reforme pentru a îmbunătăţi etica votanţilor şi pentru le a creşte diversitatea.

După ce a boicotat complet ceremonia în 2022, Hollywood-ul a arătat că este pregătit să meargă mai departe. În pofida câtorva absenţe notabile, la ediţiile din 2023 şi 2024 ale Globurilor de Aur au participat numeroase vedete, printre care Steven Spielberg, Michelle Yeoh şi Margot Robbie.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

CBS a fost probabil convins şi de revenirea încurajatoare a audienţei premiilor – stimulată de prezenţa superproducţiilor “Oppenheimer” şi “Barbie”, cea mai recentă ceremonie a atras 9,4 milioane de telespectatori, după ce în 2023 a fost înregistrat un minim istoric de 6,3 milioane de telespectatori.

În cadrul noului acord cu postul, Globurile de Aur vor fi transmise şi pe platforma de streaming Paramount+.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

ONU: Un caz închis, unele suspendate, iar altele în continuare investigate în privința UNRWA din Gaza

ONU: Un caz închis, unele suspendate, iar altele în continuare investigate în privința UNRWA din Gaza Biroul ONU care examinează acuzațiile israeliene potrivit cărora angajați...

Erdogan speră că următorul secretar general al NATO va aborda preocupările Turciei cu privire la terorism

Erdogan speră că următorul secretar general al NATO va aborda preocupările Turciei cu privire la terorism Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră...

Rusia a atacat instalații energetice ucrainene în trei regiuni

Rusia a atacat instalații energetice ucrainene în trei regiuni Rusia a atacat sâmbătă instalații energetice ucrainene în trei regiuni, deteriorând echipamente și rănind cel puțin...

Maia Sandu: Drapelul nostru reprezintă o ancoră, care ne unește, ca să putem depăși orice obstacol

Maia Sandu: Drapelul nostru reprezintă o ancoră, care ne unește, ca să putem depăși orice obstacol A onora drapelul de stat înseamnă să-l păstrăm mereu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.