Cinci morţi într-un bombardament ucrainean asupra unei brutării în oraşul ocupat Lîsîciansk

Publicat:

Cinci morţi într-un bombardament ucrainean asupra unei brutării în oraşul ocupat Lîsîciansk

Numărul morţilor în urma bombardamentelor ucrainene asupra unei brutării din oraşul ocupat Lîsîciansk, în estul ţării, a crescut la cinci, a transmis sâmbătă Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit AFP.

“Cadavrele victimelor au fost recuperate”, a indicat ministerul rus pe Telegram, adăugând că operaţiunile de salvare continuă şi că şase persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, potrivit stiripesurse.


Citește și : Situaţie ALARMANTĂ la Bălţi! Autorităţile locale revin la măsurile luate în pandemie

Leonid Pasecinik, un oficial al autorităţilor de ocupaţie instalate de Rusia, a precizat pe Telegram că “ar putea fi zeci de persoane sub dărâmături”, acuzând forţele ucrainene că au luat ca ţintă în mod intenţionat brutăria.

Potrivit poliţiei locale, citată de agenţiile ruse de ştiri TASS şi RIA Novosti, “până la 40 de persoane ar putea fi sub dărâmături”.

Citește și : Deputații BCS se plâng la Curtea Constituțională

RIA Novosti a publicat un video cu o clădire distrusă, unde se vede cum echipele de intervenţie scot o maşină zdrobită de sub dărâmături.

Lîsîciansk, în regiunea Luhansk, a căzut în mâinile forţelor ruse după o bătălie brutală la începutul ofensivei Moscovei în 2022.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Adunarea Parlamentară OSCE salută agenda ambițioasă și fără precedent de reforme a R.Moldova

Adunarea Parlamentară OSCE salută agenda ambițioasă și fără precedent de reforme a R.Moldova Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE)...

Ulianovschi: Mass-media din Moldova are doi candidați la prezidențiale

Ulianovschi: Mass-media din Moldova are doi candidați la prezidențiale În Republica Moldova nu există o mass-media veritabilă, iar banii oferiți de partenerii occidentali pentru ,,libertatea...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz Secretariatul Comunității Energetice susține, în Opinia cu privire la certificarea independenței operatorului sistemului de transport gaze naturale Vestmoldtrangaz...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.