Cine l-a ‘îmbrobodit’ pe Bolea care așteaptă ‘prohodul’ PAS-PSRM?

Publicat:

Cine l-a ‘îmbrobodit’ pe Bolea care așteaptă ‘prohodul’ PAS-PSRM?

Fostul socialist Vasile Bolea, care a preluat conducerea Partidului „Renașterea”, considerat un acolit al fostului partid al penalului fugar, Ilan Șor, lansează acuzații grave în adresa foștilor săi colegi socialiști, pe care-i învinuiește de lipsă de verticalitate și moralitate.

Discursul denigrator a fost rostit de la tribuna centrală a Parlamentului și a vizat votul comun al consilierilor PAS și PSRM în unele consilii raionale.


„Ați ajuns să bateți palma cu colegii socialiști doar pentru că vă este frică că ați început a pierde puterea în stat”, li s-a aresta Bolea deputaților din PAS, iar foștilor colegi socialiști le-a reproșat că au acceptat să fie „folosiți”.

Citește și: Buletine de identitate cu livrare la domiciliu. Cât va costa noul serviciu al ASP

„Acum vedem proeuropenii și mâna Moscovei au jucat nunta, după asta – cumătria și așteptam să se facă prohodul. Opoziția, așa cum se numesc cei din PSRM nu sunt decât un lăstar al celor din PAS”, a spus Bolea despre foștii colegi.

În replică, deputatul socialist Grigore Novac l-a numit pe fostul său coleg „cocostârc politic”,  fără niciun drept să dea lecții de moralitate.

„Păcat, d-le Bolea ca ați devenit un instrument de unică folosință în lupta împotriva PSRM. Să nu aveți grijă de socialiști, dar de toată șaica voastră coruptă. Ați derapat de la drumul normalității și ați devenit un politician cu reputație politică și socială redusă. Sunteți parte a unui clan. Poate este și greșeala noastră că nu am observat când naiba v-au îmbrobodit așa de tare acolo”, a menționat Novac.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Casa de modă Calvin Klein revine pe podiumurile de defilare

Casa de modă Calvin Klein revine pe podiumurile de defilare Casa de modă Calvin Klein şi-a anunţat joi "revenirea în viitorul apropiat pe podiumurile de...

Regele Charles va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour

Regele Charles va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va participa la ceremonia tradiţională Trooping the Colour,...

Poliţia a monitorizat decibelii de la concertul lui Taylor Swift în Madrid după ce localnicii s-au plâns de zgomot

Poliţia a monitorizat decibelii de la concertul lui Taylor Swift în Madrid după ce localnicii s-au plâns de zgomot Poliţia a măsurat nivelul decibelilor înregistraţi...

French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan ar fi scuipat un jucător

French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan ar fi scuipat un jucător French Open interzice alcoolul în tribune după ce un fan...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.