Cine l-a ‘îmbrobodit’ pe Bolea care așteaptă ‘prohodul’ PAS-PSRM?

Publicat:

Cine l-a ‘îmbrobodit’ pe Bolea care așteaptă ‘prohodul’ PAS-PSRM?

Fostul socialist Vasile Bolea, care a preluat conducerea Partidului „Renașterea”, considerat un acolit al fostului partid al penalului fugar, Ilan Șor, lansează acuzații grave în adresa foștilor săi colegi socialiști, pe care-i învinuiește de lipsă de verticalitate și moralitate.

Discursul denigrator a fost rostit de la tribuna centrală a Parlamentului și a vizat votul comun al consilierilor PAS și PSRM în unele consilii raionale.


„Ați ajuns să bateți palma cu colegii socialiști doar pentru că vă este frică că ați început a pierde puterea în stat”, li s-a aresta Bolea deputaților din PAS, iar foștilor colegi socialiști le-a reproșat că au acceptat să fie „folosiți”.

Citește și: Buletine de identitate cu livrare la domiciliu. Cât va costa noul serviciu al ASP

„Acum vedem proeuropenii și mâna Moscovei au jucat nunta, după asta – cumătria și așteptam să se facă prohodul. Opoziția, așa cum se numesc cei din PSRM nu sunt decât un lăstar al celor din PAS”, a spus Bolea despre foștii colegi.

În replică, deputatul socialist Grigore Novac l-a numit pe fostul său coleg „cocostârc politic”,  fără niciun drept să dea lecții de moralitate.

„Păcat, d-le Bolea ca ați devenit un instrument de unică folosință în lupta împotriva PSRM. Să nu aveți grijă de socialiști, dar de toată șaica voastră coruptă. Ați derapat de la drumul normalității și ați devenit un politician cu reputație politică și socială redusă. Sunteți parte a unui clan. Poate este și greșeala noastră că nu am observat când naiba v-au îmbrobodit așa de tare acolo”, a menționat Novac.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinare a premierului slovac Fico, plasat în arest preventiv de un tribunal

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinare a premierului slovac Fico, plasat în arest preventiv de un tribunal Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în...

Rusia acuză Kievul că a atacat regiunea Belgorod cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane

Rusia acuză Kievul că a atacat regiunea Belgorod cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane Rusia a acuzat sâmbătă Kievul că a atacat cu...

Rusia afirmă că a capturat un sat din regiunea Harkov

Rusia afirmă că a capturat un sat din regiunea Harkov Rusia a afirmat sâmbătă că a capturat un sat de lângă oraşul Vovceansk, în regiunea...

Starea premierului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar rămâne gravă

Starea premierului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar rămâne gravă Starea premierului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar rămâne gravă, a declarat sâmbătă ministrul sănătății...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.