Diana Șoșoacă își amenință soțul: ‘Ia labele de pe partid. E ultimatum’

Publicat:

Diana Șoșoacă își amenință soțul: ‘Ia labele de pe partid. E ultimatum’

Scandalul din familia Șoșoacă continuă. Senatoarea și lidera partidului extremist SOS România, Diana Șoșoacă, i-a transmis soțului său, Silvestru Șoșoacă, să-și „ia labele de pe partid” și l-a amenințat că dacă nu încetează cu declarațiile „va da pe față numele celor care stau în spatele lui”.
„Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România. Luați labele de pe această speranță a poporului român, potrivit stiripesurse.ro.
N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul unei emisiuni online. Senatoarea a mai explicat că „pentru ea nu mai există viață personală demult”.
„Pentru mine viață personală nu mai există demult, de când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului. Sunt doar mamă”, a mai spus ea. Diana Șoșoacă l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România.
Scandalul dintre cei doi soți a început atunci când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România, în urmă cu câteva zile. Ea spunea atunci că, deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete. La scurt timp, soțul acesteia a reacționat. El spunea că a aflat de această decizie „ilegală” din presă și ține să precizeze că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”..
De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”. Silvestru Șoșoacă face dezvăluiri despre soție De asemenea, joi, tot acesta i-a scris o scrisoare deschisă pe care a postat-o pe Facebook.
El spune că Diana Șoșoacă se lasă manipulată de cei care îi spun doar ce vor să audă și că a fost atrasă de iluzia vedetismului. De asemenea, vorbește de „presiunile timp de luni de zile” făcute asupra senatoarei să meargă la Moscova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Momentul în care o fetiță de 4 ani se urcă într-o roată panoramică și cade de la patru metri înălțime

Momentul în care o fetiță de 4 ani se urcă într-o roată panoramică și cade de la patru metri înălțime Accidentul s-a produs pe 15...

Dorin Recean, discuții cu FMI privind politica bugetar-fiscală, consolidarea sistemului bancar

Dorin Recean, discuții cu FMI privind politica bugetar-fiscală, consolidarea sistemului bancar Stadiul actual de implementare a programului cu Fondul Monetar Internațional (FMI), evoluțiile în realizarea...

Număr record de ‘stres termic extrem’ în Europa

Număr record de 'stres termic extrem' în Europa Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura a fost resimţită a...

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.