Donald Trump se va întâlni la New York cu fostul premier japonez Taro Aso

Publicat:

Donald Trump se va întâlni la New York cu fostul premier japonez Taro Aso

Donald Trump se va întâlni marţi la New York cu fostul premier japonez Taro Aso, a declarat pentru AFP anturajul fostului preşedinte american, actual candidat pentru un nou mandat la Casa Albă, relatează AFP.

Cei doi se vor întâlni la Trump Tower, una dintre proprietăţile magnatului imobiliar, aflat în prezent în proces la New York, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Candidatul republican conduce o diplomaţie din umbră, având întâlniri cu oficiali străini şi criticând politicile preşedintelui Joe Biden, rivalul său la alegerile din noiembrie.

În ultimele săptămâni, el i-a primit pe şeful diplomaţiei britanice David Cameron, pe preşedintele polonez Andrzej Duda, precum şi pe liderul ungar Viktor Orban.

Un aliat apropiat al fostului premier Shinzo Abe, Taro Aso este încă văzut ca o figură importată în cadrul Partidului Liberal Democrat japonez.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Fără să menţioneze direct întâlnirea sa cu Aso, Donald Trump s-a referit marţi dimineaţă la cursul de schimb yen-dolar. Moneda japoneză a ajuns recent la cel mai scăzut nivel faţă de dolar în ultimii 34 de ani.

“Pentru persoanele stupide, asta pare un lucru bun, însă este un dezastru pentru producătorii noştri”, a scris el pe reţeaua Truth Social.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Maia Sandu vine cu precizări despre Programul „Prima Casă PLUS”

Maia Sandu vine cu precizări despre Programul „Prima Casă PLUS” La scurt timp după ce a solicitat Guvernului să extindă programul Prima Casă și să...

Cei onești să-i aresteze pe cei corupți. Care sunt așteptările lui Recean în domeniul justiției

Cei onești să-i aresteze pe cei corupți. Care sunt așteptările lui Recean în domeniul justiției Premierul Dorin Recean vrea să-i vadă pe procurorii și judecătorii...

PSDE o critică dur pe Olesea Stamate

PSDE o critică dur pe Olesea Stamate Partidul Social Democrat European, condus de Ion Sula, a numit „iresponsabile” declarațiile vicepreședintei Partidului de guvernare Acțiune și...

Dezinformare nu se propune a fi calificată ca trădare de patrie, asigură Stamate

Dezinformare nu se propune a fi calificată ca trădare de patrie, asigură Stamate Dezinformarea nu se regăsește în proiectul de lege pentru modificarea Codului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.