Donald Trump se va întâlni la New York cu fostul premier japonez Taro Aso

Publicat:

Donald Trump se va întâlni la New York cu fostul premier japonez Taro Aso

Donald Trump se va întâlni marţi la New York cu fostul premier japonez Taro Aso, a declarat pentru AFP anturajul fostului preşedinte american, actual candidat pentru un nou mandat la Casa Albă, relatează AFP.

Cei doi se vor întâlni la Trump Tower, una dintre proprietăţile magnatului imobiliar, aflat în prezent în proces la New York, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Candidatul republican conduce o diplomaţie din umbră, având întâlniri cu oficiali străini şi criticând politicile preşedintelui Joe Biden, rivalul său la alegerile din noiembrie.

În ultimele săptămâni, el i-a primit pe şeful diplomaţiei britanice David Cameron, pe preşedintele polonez Andrzej Duda, precum şi pe liderul ungar Viktor Orban.

Un aliat apropiat al fostului premier Shinzo Abe, Taro Aso este încă văzut ca o figură importată în cadrul Partidului Liberal Democrat japonez.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Fără să menţioneze direct întâlnirea sa cu Aso, Donald Trump s-a referit marţi dimineaţă la cursul de schimb yen-dolar. Moneda japoneză a ajuns recent la cel mai scăzut nivel faţă de dolar în ultimii 34 de ani.

“Pentru persoanele stupide, asta pare un lucru bun, însă este un dezastru pentru producătorii noştri”, a scris el pe reţeaua Truth Social.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care este acuzat de abuzuri sexuale

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care este acuzat de abuzuri sexuale Kevin Spacey a atacat un documentar care urmează să apară şi...

Eurovision 2024 – Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene

Eurovision 2024 - Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene Deşi războiul dintre Israel şi Hamas se află în centrul Eurovision 2024, organizatorii doresc să...

Meryl Streep va primi un Palme d’Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes

Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes Meryl Streep, una dintre cele mai...

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024

Israelul îşi sfătuieşte cetăţenii să nu călătorească la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024 Israelul şi-a sfătuit joi cetăţenii să nu călătorească în oraşul suedez...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.