Două familii de moldoveni s-au luat la bătaie în Franţa! O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital cu răni grave

Publicat:

Două familii de moldoveni s-au luat la bătaie în Franţa! O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital cu răni grave

O familie de moldoveni cu cetățenie română, stabilită în orașul francez Nisa, a fost atacată cu bare de fier de vecinii lor, care la fel sunt din R. Moldova.

Unul dintre ei a fost eliberat și s-a întors în apartamentul vecin cu cel al victimelor, iar celălalt este dat în urmărire de autoritățile franceze, transmite stiripesurse.ro.


Citeşte şi: Mascații de la „Fulger” fac exerciţii în sudul ţării. Cetăţenii sunt sfătuiţi să nu se sperie – Stiripesurse.md

Un banal conflict între vecini, câteva certuri și brusc, o izbucnire de violență. Familia a fost atacată în propria locuință cu bare de fier de vecinii lor. Scena a avut loc într-o clădire din Nisa. Suspecţii, doi fraţi, cetăţeni moldoveni, au spart uşa apartamentului victimelor, apoi i-au lovit pe tatăl, mama şi fiica lor cu o cheie şi cu bare metalice.

Două familii de moldoveni s-au luat la bătaie în Franţa! O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital cu răni grave

Fata de zece ani a suferit răni grave la cap și a fost transportată la spital împreună cu mama ei, iar copila a avut nevoie de o lună pentru a se vindeca.

Beți în momentul incidentului, cei doi atacatori au fugit, iar unul dintre ei a fost prins după scurtă vreme. Plasat în arest și apoi pus sub acuzare, a fost ținut în arest preventiv în așteptarea procesului. Asta până când un judecător de libertăți și detenție (JLD) a decis să-l elibereze. O decizie primită foarte rău de victime și de avocatul lor.

„Ceea ce mă șochează mai presus de toate este că procuratura nu a contestat această decizie a JLD. În timp ce el face apel la orice și oricum” a spus avocatul.

Două familii de moldoveni s-au luat la bătaie în Franţa! O fetiţă de 10 ani a ajuns la spital cu răni grave

„Există dorința de a fi ultravigilenți în problemele legate de droguri. Este aproape politic. Pe de o parte pot să înțeleg, dar aceeași vigilență a acuzării trebuie să fie aplicată în cazuri la fel de grave ca acesta”, subliniază reprezentantul victimelor.

Chestionat, procurorul din Nisa, Damien Martinelli, a precizat că „interzicerea contactului cu victimele” a fost dispusă împotriva persoanei eliberate și că „orice încălcare va da naștere unei cereri de revocare” a controlului judiciar.

„Cu excepția faptului că, între timp, acest bărbat s-a întors acasă, chiar lângă victimele sale”, a spus o sursă apropiată cazului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Klaus Iohannis: Alegerile europarlamentare, un test cu mize foarte importante pentru democraţia europeană

Klaus Iohannis: Alegerile europarlamentare, un test cu mize foarte importante pentru democraţia europeană Alegerile europarlamentare din acest an reprezintă un test cu mize foarte importante...

Drapelul Uniunii Europene va fi proiectat pe faţada Palatului Parlamentului de la București

Drapelul Uniunii Europene va fi proiectat pe faţada Palatului Parlamentului de la București Drapelul Uniunii Europene va fi proiectat, astăzi, începând cu ora 21:00, pe...

Nicon Pîslari, mesaj de 9 mai: ‘Doar în Pace și Înțelegere, omenirea poate prospera’

Nicon Pîslari, mesaj de 9 mai: 'Doar în Pace și Înțelegere, omenirea poate prospera' Ziua de 9 mai va rămâne întotdeauna simbolul victoriei asupra fascismului....

Peste 150 de cazuri de sfidare a interdicției privind purtarea panglicii Sf. Gheorghe, în cadrul marșurilor dedicate Zilei Victoriei

Peste 150 de cazuri de sfidare a interdicției privind purtarea panglicii Sf. Gheorghe, în cadrul marșurilor dedicate Zilei Victoriei În cadrul marșurilor dedicate Zilei Victoriei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.