Fotbalistul Сristian Dros a marcat un gol spectaculos

Publicat:

Fotbalistul Сristian Dros a marcat un gol spectaculos

Internaționalul moldovean Cristian Dros a marcat un gol de generic în prima divizie belarusă de fotbal. Mijlicașul formației Slavia Mozîr a înscris în poarta echipei Dinamo Brest cu un șut splendid de la marginea careului, transmite moldova1.md.

Cristian Dros a deschis scorul astfel în partida cu Dinamo Brest. Acesta este primul gol marcat de internaționalul moldovean în actualul sezon fotbalistic din Belarus.


Echipa sa nu a reușit, însă, să-și mențină avantajul. Dinamo a egalat încă până la pauză, iar scorul de 1:1 a rămas neschimbat și până la finalul partidei.

Citește și: Tandemul canoeistelor a urcat pe podiumul de premiere la Cupa Spaniei

Fotbalistul moldovean a fost integralist, iar în prelungiri a luat și un cartonaș galben. Cristian Dros a jucat în toate cele cinci etape jucate până acum în campionatul belarus.

Un alt fotbalist al echipei naționale a Republicii Moldova, Victor Stână, a înscris și el pentru echipa de club. Mijloșcaul a marcat pentru AEL Larissa în partida cu Niki Volos dintr-a doua divizie valorică a fotbalului elen. Stână a marcat primul gol al meciului, deschiyând scorul, însă echipa sa a pierdut în cele din urmă cu 2:3.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.