Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de bandele de traficanți de droguri în orașul natal

Publicat:

Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de bandele de traficanți de droguri în orașul natal

Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locală, pe fondul unui val de violențe legate de droguri în orașul din care provine și Lionel Messi.

Mesajul de amenințare vine la o săptămână după ce Di Maria, care joacă în prezent la campioana Portugaliei, Benfica, a declarat că ar dori să își încheie cariera la clubul său din copilărie, Rosario Central, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

Presa locală a relatat că o mașină a lăsat o pancartă adresată familiei Di Maria, în care se spune că nici măcar guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, nu le poate garanta siguranța în cazul în care ar reveni să locuiască în oraș.

“Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă la Rosario pentru că vom ucide un membru al familiei. Nici măcar Pullaro nu te va salva”, scria în mesaj, potrivit portalului de știri Infobae, care citează surse din poliție.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

Rosario, unul dintre cele mai mari centre agro-portuare din lume, a înregistrat o creștere intensă a violențelor din partea grupărilor de traficanți de droguri.

Căpitanul naționalei Argentinei, Lionel Messi, născut și el la Rosario, a fost de asemenea amenințat într-o scrisoare, anul trecut, după ce bărbați înarmați neidentificați au atacat un supermarket deținut de familia soției sale, Antonela Roccuzzo.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Statul va acorda indemnizații neimpozabile pentru sporirea accesului la învățământ de calitate

Statul va acorda indemnizații neimpozabile pentru sporirea accesului la învățământ de calitate Parlamentula votat PROIECTUL de lege pentru modificarea unor acte normative din domeniul educației. Astfel, părinții...

Vitali Gavrouc este noul președinte al Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat

Vitali Gavrouc este noul președinte al Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat Deputatul din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” Vitali Gavrouc este noul președinte al...

Un ceas placat cu aur, care i-a aparţinut celui mai bogat pasager de pe Titanic, a fost scos la licitaţie: Cât costă

Un ceas placat cu aur, care i-a aparţinut celui mai bogat pasager de pe Titanic, a fost scos la licitaţie: Cât costă Un ceas de...

Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase

Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.