Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de bandele de traficanți de droguri în orașul natal

Publicat:

Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de bandele de traficanți de droguri în orașul natal

Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locală, pe fondul unui val de violențe legate de droguri în orașul din care provine și Lionel Messi.

Mesajul de amenințare vine la o săptămână după ce Di Maria, care joacă în prezent la campioana Portugaliei, Benfica, a declarat că ar dori să își încheie cariera la clubul său din copilărie, Rosario Central, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

Presa locală a relatat că o mașină a lăsat o pancartă adresată familiei Di Maria, în care se spune că nici măcar guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, nu le poate garanta siguranța în cazul în care ar reveni să locuiască în oraș.

“Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă la Rosario pentru că vom ucide un membru al familiei. Nici măcar Pullaro nu te va salva”, scria în mesaj, potrivit portalului de știri Infobae, care citează surse din poliție.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

Rosario, unul dintre cele mai mari centre agro-portuare din lume, a înregistrat o creștere intensă a violențelor din partea grupărilor de traficanți de droguri.

Căpitanul naționalei Argentinei, Lionel Messi, născut și el la Rosario, a fost de asemenea amenințat într-o scrisoare, anul trecut, după ce bărbați înarmați neidentificați au atacat un supermarket deținut de familia soției sale, Antonela Roccuzzo.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

FOTO/ Bărci gonflabile și accesorii pentru acestea, tăinuite într-un camion, depistate la vama Tudora. Ce riscă șoferul

FOTO/ Bărci gonflabile și accesorii pentru acestea, tăinuite într-un camion, depistate la vama Tudora. Ce riscă șoferul Cazul a fost înregistrat de funcționarii postului vamal...

SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu pe fondul ameninţărilor Iranului

SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu pe fondul ameninţărilor Iranului Statele Unite au anunţat vineri trimiterea de întăriri în Orientul Mijlociu, pe măsură ce...

Un nou drum expres se construiește în România: o zonă a țării prinde o viteză fulminantă

Un nou drum expres se construiește în România: o zonă a țării prinde o viteză fulminantă Preşedinţii Consiliului Judeţean Suceava şi Consiliului Judeţean Botoşani, Gheorghe...

Iron Dome a fost activat în Israel: Numeroase sirene de avertizare de rachete, aproape de granița cu Libanul

Iron Dome a fost activat în Israel: Numeroase sirene de avertizare de rachete, aproape de granița cu Libanul Numeroase sirene de avertizare de rachete au...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.