Google oferă modele Gemini AI pentru instrumentele de business

Publicat:

Google spune că unele dintre instrumentele sale de inteligență artificială pe care le oferă companiilor vor fi bazate pe modelele de inteligență artificială “Gemini” ale companiei și vor fi disponibile la un preț mai mic, în încercarea de a concura cu OpenAI, susținut de Microsoft.

Unitatea Alphabet a introdus în luna august a anului trecut “Duet AI in Workspace”, un set de asistenți AI care ar putea scrie în Google Docs, redacta e-mailuri în Gmail și genera imagini personalizate în Google Slides, printre alte capacități, la un preț lunar de 30 de dolari pe utilizator pentru companii, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

“Duet AI in Workspace” este redenumit “Gemini for Google Workspace” și va fi disponibil pentru 20 și 30 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, în funcție de caracteristicile disponibile, în plus față de un abonament la Google Workspace.

OpenAI vinde o serie care include modelul de inteligență artificială GPT-4 și instrumentul de generare de imagini DALL-E persoanelor fizice la un preț lunar de 20 de dolari pe utilizator, iar companiilor începând de la un preț lunar de 25 de dolari pe utilizator.

Companiile fac presiuni pentru a lansa servicii bazate pe inteligența artificială generativă, considerată pe scară largă ca o tehnologie revoluționară care atrage investiții de miliarde de dolari și interes din partea clienților pentru capacitatea sa de a automatiza sarcini și de a produce răspunsuri asemănătoare cu cele umane.

Citește și : Air Moldova nu mai este operator aerian. AAC a revocat certificatul

Microsoft, prin intermediul investiției sale în OpenAI, producătorul ChatGPT, a obținut un avans prin implementarea rapidă a capacităților genAI într-o gamă largă de produse ale sale, cum ar fi software-ul de productivitate pentru întreprinderi și cloud.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

SUA și Rusia se înfruntă la ONU din cauza armelor nucleare din spațiu

SUA și Rusia se înfruntă la ONU din cauza armelor nucleare din spațiu SUA și Rusia se înfruntă la ONU din cauza armelor nucleare din...

O nouă dezinformare „lipită pe garduri”. Guvernul avertizează! Legiunea franceză nu recrutează moldoveni

O nouă dezinformare „lipită pe garduri”. Guvernul avertizează! Legiunea franceză nu recrutează moldoveni O nouă dezinformare ce vizează Armata Națională, a fost identificată recent că...

Germania a pus sub acuzare șase cetățeni străini care plănuiau atacuri teroriste în Europa de Vest

Germania a pus sub acuzare șase cetățeni străini care plănuiau atacuri teroriste în Europa de Vest Șase cetățeni străini au fost puși sub acuzare în...

Politica agricolă comunitară a fost revizuită în Parlamentul European

Politica agricolă comunitară a fost revizuită în Parlamentul European Parlamentul European a aprobat, astăzi, revizuirea Regulamentului privind planurile strategice PAC și a Regulamentului orizontal...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.