Iulia Navalnaia transmite condoleanţe pentru victimele atacului armat de la sala de concerte de la periferia Moscovei

Publicat:

Iulia Navalnaia transmite condoleanţe pentru victimele atacului armat de la sala de concerte de la periferia Moscovei

Iulia Navalnaia, văduva principalului opozant rus Aleksei Navalnîi, a transmis vineri condoleanţe pentru victimele atacului armat de la sala de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei, informează Reuters.

Toţi cei implicaţi în această crimă trebuie găsiţi şi aduşi în faţa justiţiei, a scris Navalnaia pe contul său de pe platforma X, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Galbur: „Reunificarea cu România – unica soluție”

Patruzeci de oameni au fost ucişi şi peste 100 au fost răniţi vineri într-un atac armat comis de cinci bărbaţi înarmaţi, îmbrăcaţi în uniformă de camuflaj, care au deschis focul la sala de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei, a relatat TASS, care a citat informaţii de la Serviciul federal de securitate, FSB.

Iulia Navalnaia l-a acuzat pe preşedintele rus Vladimir Putin pentru moartea soţului ei, iar o serie de lideri occidentali au afirmat că Putin şi statul rus sunt în cele din urmă responsabili pentru decesul acestuia.

În schimb, autorităţile ruse au susţinut că Aleksei Navalnîi, care a murit pe 16 februarie în închisoare în condiţii suspecte, a decedat din cauze naturale.

Citește și: Condițiile moderne de trai au ajuns la Cociulia

La începutul săptămânii, Kremlinul a declarat că Iulia Navalnaia, care a plecat în exil în străinătate după arestarea soţului ei, a pierdut legăturile cu Rusia.

“Există mulţi oameni care trăiesc (în străinătate) şi care s-au deconectat deja complet de patria lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, la briefingul său zilnic de presă telefonic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.