La 30 de ani după o glumă din ‘The Simpsons’, Cypress Hill concertează cu Orchestra Simfonică din Londra

Publicat:

La 30 de ani după o glumă din ‘The Simpsons‘, Cypress Hill concertează cu Orchestra Simfonică din Londra

Realizatorii serialului de animaţie “The Simpsons” şi-au imaginat acest lucru în urmă cu 30 de ani, fanii l-au cerut cu insistenţă, iar o predicţie s-a adeverit (din nou): celebrul grup hip-hop din anii 1990 Cypress Hill va susţine miercuri seară un concert la maiestuoasa Royal Albert Hall, alături de Orchestra Simfonică din Londra, transmite AFP.

Formaţia americană de hip-hop Cypress Hill şi Orchestra Simfonică din Londra vor împărţi scena pentru un spectacol ce va reinventa hiturile de pe albumul cult din 1993 “Black Sunday”, la 28 de ani de la difuzarea unui episod care prezenta o astfel de colaborare, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

În episodul “Homerpalooza”, difuzat pentru prima dată în 1996 la televiziunea americană, membrii Cypress Hill îşi dau seama că au organizat din greşeală, sub influenţa canabisului, un concert cu muzicienii Orchestrei Simfonice din Londra.

De ani de zile, fanii îi imploră pe rapperi şi pe muzicienii din orchestra londoneză să concretizeze această colaborare, cei din urmă evocând în repetate rânduri o astfel de posibilitate, pe un ton plin de umor, pe reţelele sociale.

“Haideţi s-o facem @londonsymphony”, a propus în cele din urmă legendarul grup rap pe reţeaua X, în urmă cu cinci ani, în iulie 2019.

Formaţia Cypress Hill, din Los Angeles, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume. Muzicienii orchestrei britanice au lucrat la aranjamente unice ale hiturilor “Insane in the Brain” sau “I Wanna Get High”.

“Vorbim de mulţi ani despre asta, încă de la prima difuzare a episodului din ‘The Simpsons’ “, a dezvăluit liderul grupului, B-Real, într-un interviu difuzat miercuri de BBC.

“Aşa că acesta este un moment foarte special pentru noi. Am cântat într-o mulţime de locuri istorice de-a lungul carierei noastre… dar nicăieri la fel de prestigios ca aici”, a adăugat el. “Mulţumim celor de la ‘The Simpsons’, pentru că fără acest episod probabil că nu am fi făcut asta niciodată!”, a adăugat el.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Nu este prima dată când serialul TV american cult a prezis – sau influenţat – realitatea. Un episod celebru din martie 2000 îl prezenta pe Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite, cu mai bine de 15 ani înainte ca acesta să fie ales.

În ultimele luni, hiturile din anii ’90 ale trupei Cypress Hill au primit, de asemenea, un suflu nou din partea TikTok, videoclipurile cu melodiile lor adunând milioane de vizualizări în rândul tinerilor utilizatori ai acestei reţele sociale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reședința lui Putin din Valdai devine o fortăreață – Liderul de la Kremlin este protejat de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană

Reședința lui Putin din Valdai devine o fortăreață - Liderul de la Kremlin este protejat de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Un alt...

Depozitul ascuns în munți care poate salva lumea. Unde a fost construit și ce se află în interiorul mastodontului

Depozitul ascuns în munți care poate salva lumea. Unde a fost construit și ce se află în interiorul mastodontului Un depozit ascuns în munți, într-un...

Televiziunea rusă de stat amenință cu atacarea Bucureștiului: ‘Dușmanul nostru se află în altă parte’

Televiziunea rusă de stat amenință cu atacarea Bucureștiului: 'Dușmanul nostru se află în altă parte' Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă miercuri că televiziunea rusă de...

Germania vrea să reducă la 50% cheltuielile pentru Ucraina în 2025

Germania vrea să reducă la 50% cheltuielile pentru Ucraina în 2025 Guvernul german intenționează să aprobe miercuri bugetul pentru 2025, după luni de dispute, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.