La MOLDEXPO se deschide Târgul școlar în perioada 18-27 august

Publicat:

Cel mai mare târg școlar din capitală – SCHOOL FAIR, se va desfășura în acest an în perioada 18 – 27 august, pe spațiile Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A., str. Ghioceilor nr.1.

Spre sfârșitul lunii august, când elevii şi studenţii sunt în febra pregătirilor pentru anul de studii, la C.I.E. „Moldexpo”, deja pe parcursul a 10 ani, se desfășoară SCHOOL FAIR. Târgul este preferat de la mic la mare, pentru că „Moldexpo”, cu adevărat, poate oferi toate și cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea cu succes a activităţii comerciale ambulante, mai cu seamă atunci, când în calitate de clienţi sunt copiii şi tineretul. La dispoziţia vizitatorilor vor fi amenajate, în preajma spaţiilor verzi, locuri pentru odihnă şi puncte de alimentaţie publică.


Citește și : LOVITURĂ de TEATRU! Un general ucrainean a fost condamnat pentru înaltă trădare

Mai presus de toate este oferta bogată a Târgului, la prețuri accesibile tuturor.

La ediţia din anul curent participă peste 50 agenţi economici autohtoni, producători şi distribuitori, care vin cu produse şi servicii pentru elevi, studenţi, instituţiile de învăţământ. Fiecare participant s-a străduit să bucure cu modele noi, de calitate şi la preţ rezonabil.

La dispoziţia cumpărătorilor va fi pusă cea mai diversă marfă:
  • articole vestimentare care includ piese stil şcolar, inclusiv uniforme; dar și diverse haine, lenjerie etc.;
  • încălțăminte clasică și de sport;
  • echipamente pentru sport;
  • o selecție largă de genți, ghiozdane și rucsacuri;
  • manuale, literatură artistică;
  • birotică, produse de papetărie, rechizite şcolare, accesorii și multe altele.

Astfel, oferta bogată permite clienţilor să găsească tot necesarul pentru şcoală pe un spaţiu unic și să scadă din oboseala și rutina căutărilor.

Ediția aniversară a Târgului este marcată prin cele mai diverse promoții și acțiuni. Participanții Târgului vin cu reduceri de preț și alte propuneri atractive. Iar pentru întregirea dispoziției, dar și în scopuri de promovare, pe scena din cadrul Târgului vor evolua colective artistice de copii.

C.I.E. „Moldexpo” vă invită să vizitați Târgul pentru a cumpăra rapid, comod și într-o ambianță plăcută toate cele necesare pentru noul an de studii.

Citește și : Șeful Termoelectrica, despre faptul că ar fi omul Kremlinului: Mă face puțin să zâmbesc

Vă așteptăm la TÂRGUL ȘCOLAR – 2023!

Program: 18 – 27 august 2023, orele 10:00 – 18:00.

Locație: spațiile exterioare expoziționale „Moldexpo” (str. Ghioceilor  nr.1).

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

O biserică atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost...

Biden consideră ‘scandalos’ mandatul de arestare cerut de procurorul CPI împotriva lui Netanyahu

Biden consideră 'scandalos' mandatul de arestare cerut de procurorul CPI împotriva lui Netanyahu Preşedintele american Joe Biden a criticat luni mandatele de arestare cerute de...

Traian Băsescu: Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție

Traian Băsescu: Republica Moldova poate adera la UE cu o singură condiție Republica Moldova are „o șansă” să devină membră a Uniunii Europene sau chiar...

Moscova îi vizează pe etnicii germani din Rusia într-o nouă companie de propagandă, în căutare de carne de tun

Moscova îi vizează pe etnicii germani din Rusia într-o nouă companie de propagandă, în căutare de carne de tun Rusia a lansat o campanie de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.