X

Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

Procesul de licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroport a fost sistat, anunță într-un comunicat de presă Aeroportul Internațional Chișinău.

Motivul invocat – singura compania înregistrată în concurs nu ar fi prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală.

Licitația va fi relansată, anunță sursa menţionată.

Citeşte şi: Occidentul pare să ajute Israelul mai mult decât Ucraina – Stiripesurse.md

Într-un comunicat de presă, Aeroportul Internațional Chișinău informează despre finalizarea termenului de depunere și examinare a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages.

La 15 aprilie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, la care a depus dosarul o singură companie: Lagardere Travel Retail.
Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit la data de 16 aprilie în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat.

În continuare, va anunțăm că licitația va fi relansată, iar în scurt timp vom veni cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată în noul proces de licitație, vom analiza cum putem îmbunătăți procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău.

 

 

Tags: Aeroportul Internațional Chișinău (AIC)licitatiespații comerciale
Economie