Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

Publicat:

Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

Procesul de licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroport a fost sistat, anunță într-un comunicat de presă Aeroportul Internațional Chișinău.

Motivul invocat – singura compania înregistrată în concurs nu ar fi prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală.

Licitația va fi relansată, anunță sursa menţionată.


Citeşte şi: Occidentul pare să ajute Israelul mai mult decât Ucraina – Stiripesurse.md

Într-un comunicat de presă, Aeroportul Internațional Chișinău informează despre finalizarea termenului de depunere și examinare a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages.

La 15 aprilie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, la care a depus dosarul o singură companie: Lagardere Travel Retail.
Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit la data de 16 aprilie în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

Licitaţia de la Aeroport a fost SISTATĂ

În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat.

În continuare, va anunțăm că licitația va fi relansată, iar în scurt timp vom veni cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată în noul proces de licitație, vom analiza cum putem îmbunătăți procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Gerard Depardieu va fi judecat în octombrie

Gerard Depardieu va fi judecat în octombrie O nouă etapă importantă în acuzaţiile de violenţe sexuale care îl vizează pe Gerard Depardieu: actorul francez, deja...

Demiteri la guvern. Vladimir Cuc, eliberat din funcția de secretar de stat la Externe

Demiteri la guvern. Vladimir Cuc, eliberat din funcția de secretar de stat la Externe Vladimir Cuc a fost eliberat din funcția de secretar de...

Florin Piersic a fost operat de urgență

Florin Piersic a fost operat de urgență Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după...

Şef nou la Achiziții Publice

Şef nou la Achiziții Publice Guvernul a aprobat, în ședință, eliberarea lui Vladimir Cuc din funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe, din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.