Mircea Geoană a fost decorat cu Ordinul NATO “Serviciul Merituos”

Publicat:

Mircea Geoană a fost decorat cu Ordinul NATO “Serviciul Merituos”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost decorat marţi cu Ordinul NATO “Serviciul Merituos”, în semn de recunoaştere a “excepţionalei activităţi în slujba Alianţei Nord-Atlantice”.

Ceremonia de decorare a avut loc la sediul Alianţei din Bruxelles şi a fost găzduită de Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.


Citeşte şi: Demisii în serie înainte de o nouă remaniere guvernamentală în Ucraina – Stiripesurse.md

“Perspectiva şi experienţa dumneavoastră au fost de nepreţuit pentru mine. (…) Mulţumită dumneavoastră am făcut progrese în timp record”, a declarat Stoltenberg la ceremonia de premiere.

Mircea Geoană a fost decorat cu Ordinul NATO “Serviciul Merituos”

Mircea Geoană l-a notificat la 3 septembrie pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu data de 10 septembrie.

“Să fiu în conducerea NATO a fost onoarea vieţii mele. Îi mulţumesc secretarului general Stoltenberg pentru încredere şi prietenie. Împreună, în ultimii cinci ani, am traversat multe momente dificile, dar am împărtăşit şi nenumărate realizări, alături de echipa noastră remarcabilă. Pe măsură ce trec la un nou capitol, privesc cu mândrie la timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianţe din istorie”, a scris Geoană, marţea trecută, pe pagina sa de Facebook.

Jens Stoltenberg a acceptat demisia, mulţumindu-i lui Mircea Geoană pentru activitatea sa.

Mircea Geoană a fost decorat cu Ordinul NATO “Serviciul Merituos”

“Îi doresc tot binele în viitor”, i-a transmis Stoltenberg.

Geoană este primul român care a deţinut funcţia de secretar general adjunct al NATO.

Boris Ruge, asistentul secretarului general pentru afaceri politice şi politica de securitate, va îndeplini funcţia de secretar general adjunct interimar până este desemnat succesorul lui Geoană.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reprezentantul comercial al Rusiei în Moldova a fost demis

Reprezentantul comercial al Rusiei în Moldova a fost demis Reprezentantul comercial al Federației Ruse în Republica Moldova, Vladislav Darvai, a fost demis. Un ordin în...

CEC va stabili numărul secțiilor de votare în regiunea separatistă transnistreană

CEC va stabili numărul secțiilor de votare în regiunea separatistă transnistreană Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că până la data de 15 septembrie...

Premierul Poloniei, Donald Tusk, și-a anulat vizita în Germania, pe fondul tensionarii relațiilor

Premierul Poloniei, Donald Tusk, și-a anulat vizita în Germania, pe fondul tensionarii relațiilor Premierul polonez Donald Tusk și-a anulat vizita în Germania, planificată pentru sfârșitul...

Liderul opoziției din Venezuela a fugit în Spania

Liderul opoziției din Venezuela a fugit în Spania Liderul opoziției venezuelene și candidat la alegerile prezidențiale din 28 iulie, Edmundo González Urrutia, a lăsat Venezuela...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.