Mireasă, nuntă de coșmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

Publicat:

Mireasă, nuntă de coșmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

Visul unei tinere de a avea o nuntă perfectă s-a transformat în coșmar după ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar înainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nuntă și au furat pașapoartele mirilor.

Alexandra și iubitul ei proveneau din medii sociale diferite, iar familia lui nu o accepta. Bărbatul s-a născut într-o familie bogată din Obregón, Mexic, iar familia lui visa că se va însura cu o fată bogată. Dar Alexandra nu venea dintr-o familie bogată, ceea ce i-a făcut pe viitorii socri să suspecteze că stătea cu bărbatul pentru bani, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : America este principalul furnizor al Europei de ţiţei, motorină şi gaze naturale lichefiate

Apoi, familia mirelui a încercat să saboteze relația, amenințând-o și mituind-o să-l părăsească.

Când Alexandra și iubitul ei s-au logodit, soacra ei a simulat un atac de cord și i-a cerut fiului său să plătească toate costurile medicale.

Potrivit New York Post, care citează o postare pe Reddit, în ziua nunții, familia mirelui nu a participat, dar a trimis trei bărbați să arunce vopsea roșie pe mireasă. Oaspeții au crezut inițial că vopseaua era sânge. Mireasa s-a schimbat într-o altă rochie și a continuat nunta.

Când au văzut că nunta continuă, socrii au trimis un pont anonim la poliție, spunând că mirele ar putea avea droguri. Nu a durat mult până când poliția a ajuns la nuntă, i-a percheziționat pe invitați și a amenințat că-l încătușează pe mire. Nimeni nu a fost arestat, iar poliția a plecat curând.

Cu puțin timp înainte ca tinerii să pornească în luna de miere, familia mirelui i-a ascuns miresei pașaportul, încercând, de asemenea, să „mituiască agenția de turism pentru a strica călătoria”.

Citește și : Rusia a ocupat peste 300 de kilometri pătraţi din Ucraina în 2024

„Din fericire, nu a funcționat, iar mirii au plecat în luna de miere cu succes”, se încheie postarea.

Comunitatea locală din Mexic nu a tratat cu ușurință acțiunile familiei mirelui, considerând că a fost vorba de o hărțuire.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Momentul în care o fetiță de 4 ani se urcă într-o roată panoramică și cade de la patru metri înălțime

Momentul în care o fetiță de 4 ani se urcă într-o roată panoramică și cade de la patru metri înălțime Accidentul s-a produs pe 15...

Dorin Recean, discuții cu FMI privind politica bugetar-fiscală, consolidarea sistemului bancar

Dorin Recean, discuții cu FMI privind politica bugetar-fiscală, consolidarea sistemului bancar Stadiul actual de implementare a programului cu Fondul Monetar Internațional (FMI), evoluțiile în realizarea...

Număr record de ‘stres termic extrem’ în Europa

Număr record de 'stres termic extrem' în Europa Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura a fost resimţită a...

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România

O femeie de 72 de ani, cetățean străin, a fost atacată de un urs în România Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.