Petkov și Moroșan se bat pentru Primăria din Bălţi

Publicat:

Petkov și Moroșan se bat pentru Primăria din Bălţi

Principala bătălia din cadrul turului II al alegerilor locale se va da la Bălți, unde socialistul Maxim Moroșan se va duela cu Alexandr Petkov de la Partidul Nostru.

Bătălia se va da între cei doi, după ce Arina Corșicova a fost exclusă din cursa electorală. În primul tur de scrutin din data de 5 noiembrie, Alexandr Petkov a strâns 22,69% din voturi, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Kulminski: Forțele proeuropene câștigă alegerile, dar nu suficient – Stiripesurse.md

Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul „Șansă” și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, a rămas în afara cursei electorale, după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a respins sesizarea depusă de aceasta.

Petkov și Moroșan se bat pentru Primăria din Bălţi

Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul „Șansă” și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, a fost exclusă din turul doi de scrutin.

Decizia a fost luată marți seară, 7 noiembrie, de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Municipale Bălți. Cererea privind excluderea din cursa electorală a Arinei Corșicova a fost depusă de Ștefan Gligor și candidatul susținut de Partidul Schimbării pentru Primăria Bălți, Nicolae Grigorișin.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Propaganda rusă promovează ‘la greu’ o teorie a conspiraţiei privind moartea lui Raisi

Propaganda rusă promovează 'la greu' o teorie a conspiraţiei privind moartea lui Raisi Luni dimineață, autoritățile iraniene au confirmat moartea președintelui țării, Ebrahim Raisi, în...

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana Primăriţa din Budești, Nina Costiuc, ar fi fost șoferița care a avut...

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați Sute de motocicliști au fost sancționați de la începutul operațiunii „Motociclistul” – 8 aprilie. Citește și: Consilierii PAS cer atragerea...

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă Un minor de 17 ani a fost transportat la spital, după ce acum câteva zile ar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.