Poșta Moldovei a reluat prestarea mai multor servicii. Altele – încă indisponibile

Publicat:

Poșta Moldovei a reluat prestarea mai multor servicii. Altele – încă indisponibile

ÎS „Poșta Moldovei” a reluat prestarea mai multor servicii, însă, altele rămân, în continuare, indisponibile după atacul cibernetic de acum două zile.

Citește și: Incendiau mașini la comandă și instigau la ură împotriva refugiaților


Respectiv a fost reluată recepționarea și expedierea trimiterilor poștale naționale și internaționale. De asemenea, serviciile de eliberare a mijloacelor bănești și încasare a plăților, precum și serviciile de curierat.

Echipa de specialiști, inclusiv din alte instituții ale statului încă lucrează la restabilirea posibilității de perfectare a unui abonament și achiziționării de mărfuri, precum și la restabilirea sistemului de urmărire a trimiterilor poștale.

Factorii de decizie din cadrul întreprinderii atrage atenția că, în contextul atacului cibernetic, s-a reușit menținerea confidențialității datelor întreprinderii, a clienților și furnizorilor, însă atacul a afectat disponibilitatea acestora.

Precizăm că, acum două zile, administrația ÎS „Poșta Moldovei” anunța despre faptul că instituția a fost supusă unui atac cibernetic.

Prestarea serviciilor poștale și financiare a fost sistată, iar Guvernul a fost implicat pentru remedierea consecințelor atacului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Premier Energy anunţă că luni, 22 aprilie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere a rețelelor electrice

Premier Energy anunţă că luni, 22 aprilie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere a rețelelor electrice Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă...

Horoscop 22 aprilie 2024

Horoscop 22 aprilie 2024 Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 22 aprilie, potrivit stiripesurse.ro. Ziua de luni este una plină de momente relaxante...

Carnea artificială câștigă teren. Cârnații creați în laborator vor ieși pe piață

Carnea artificială câștigă teren. Cârnații creați în laborator vor ieși pe piață Constituiţi din 28% grăsime de porc, îmbogățită cu mazăre texturată, năut, soia și...

La ce riscuri de sănătate se expun cei care lucrează în ture de noapte

La ce riscuri de sănătate se expun cei care lucrează în ture de noapte Persoanele care lucrează în ture de noapte prezintă un risc mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.