Primele imagini de la operațiunea agenților israelieni într-un spital din Jenin – VIDEO

Publicat:

Primele imagini de la operațiunea agenților israelieni într-un spital din Jenin – VIDEO

Armata israeliană a afirmat marţi că a “neutralizat” militanţi Hamas ascunşi într-un spital din Jenin, în Cisiordania ocupată, care pregăteau un atac iminent, informează Reuters.

Forţele armate l-au identificat pe unul din suspecţi: Mohammad Jalamneh, în vârstă de 27 de ani; se pare că acesta avea contacte cu comandamente Hamas din străinătate şi planifica “un raid inspirat din masacrul din 7 octombrie”, potrivit stiripesurse.


Citește și : Situaţie ALARMANTĂ la Bălţi! Autorităţile locale revin la măsurile luate în pandemie

“Jalamneh intenţiona să efectueze un atac terorist în viitorul imediat şi folosea spitalul ca ascunzătoare, iar de aceea a fost neutralizat”, au comunicat militarii israelieni.

Ceilalţi doi erau militanţi din zona respectivă. Palestinienii nu au confirmat identitatea celor trei bărbaţi.

Armata israeliană a refuzat să precizeze dacă ei şi-au pierdut într-adevăr viaţa, însă postul de radio Vocea Palestinei a transmis că în spital au fost ucişi trei palestinieni.

Mai multe detalii despre asasinarea teroriștilor de la spitalul din Jenin:

O unitate sub acoperire a IDF a făcut un raid la spital la ora 5:30 dimineața. În câteva minute, unitatea a ajuns la o cameră ascunsă la unul dintre etajele spitalului și i-a eliminat pe teroriștii care se aflau acolo, înainte ca aceștia să poată reacționa. Unul dintre teroriști avea o armă care a fost neutralizată de unitate.

În doar 10 minute, la ora 5:40, unitatea începuse deja să părăsească spitalul.

Citește și : Deputații BCS se plâng la Curtea Constituțională

Operațiunea a fost posibilă datorită informațiilor precise primite înainte de operațiune. Aceasta a fost o operațiune preventivă care nu fusese încă efectuată în Iudeea și Samaria.

Teroristul Muhammad Jalmana, care a fost eliminat, era purtătorul de cuvânt militar al Qhamas în Jenin.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz

Secretariatul Comunității Energiei susține certificarea independenței Vestmoldtransgaz Secretariatul Comunității Energetice susține, în Opinia cu privire la certificarea independenței operatorului sistemului de transport gaze naturale Vestmoldtrangaz...

Șoferul Evgheniei Guțul a rămas fără permis de conducere (Surse NM)

Șoferul Evgheniei Guțul a rămas fără permis de conducere (Surse NM) Potrivit surselor NewsMaker, șoferul bașcanei Găgăuziei, Evghenia Guțul a rămas fără permis. Poliția din...

Jocurile Olimpice de la Paris: Lotul Olimpic al R.Moldova va avea în componența sa cinci reprezentanți ai atletismului

Jocurile Olimpice de la Paris: Lotul Olimpic al R.Moldova va avea în componența sa cinci reprezentanți ai atletismului În seara zilei de 2 iulie, Federația...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.