Prinţesa Charlene de Monaco, TRATATĂ într-o ‘clinică specializată’ din afara principatului monegasc

Publicat:

Prinţesa Charlene de Monaco, revenită în Europa la începutul lunii noiembrie după o perioadă îndelungată petrecută în Africa de Sud, este tratată “pentru o oboseală accentuată” într-o “clinică specializată” din afara principatului monegasc, au anunţat marţi surse din anturajul casei princiare din acest oraş-stat, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Prinţesa Charlene nu se află în Monaco de ceva vreme. Ea a fost internată într-o clinică specializată în urma unei oboseli accentuate, asociată unei stări de slăbiciune”, a declarat pentru AFP o sursă din palatul princiar, confirmând informaţiile dezvăluite de prinţul Albert al II-lea pentru revista americană People şi reluate de cotidianul Monaco Matin vineri, ziua naţională a principatului de Monaco.


Citeşte şi: Eșecul catastrofal al elitei distruge bazele economice ale Occidentului – Black News

“Ea ştia că cel mai bun lucru era să meargă să se odihnească şi să urmeze un tratament medical specializat. Şi nu în Monaco, din motive de confidenţialitate”, a explicat prinţul Albert al II-lea.

Potrivit unui comunicat publicat pe 16 noiembrie de Palatul princiar monegasc, cuplul princiar “a ajuns la concluzia că o perioadă de calm şi de odihnă era necesară pentru o bună ameliorare a sănătăţii prinţesei Charlene”, pentru ca aceasta din urmă să se recupereze după “o stare de oboseală generală profundă”, în urma “unui parcurs medical (…) foarte solicitant în ultimele luni”.

Revenită pe 8 noiembrie din Africa de Sud, ţara în care şi-a petrecut copilăria şi a cărei cetăţenie încă o deţine, prinţesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a suportat o operaţie chirurgicală sub anestezie generală la începutul lunii octombrie, ultima dintr-o serie de intervenţii realizate din cauza unei infecţii ORL.

Absentă pe 16 noiembrie de la o ceremonie de înmânare a unor colete furnizate de Crucea Roşie din Monaco la care ar fi trebuit să participe, prinţesa Charlene a absentat şi de la evenimentele publice organizate vineri cu ocazia zilei naţionale a acestui principat.

Citeşte şi: Un autocar plin cu oameni A LUAT FOC în Bulgaria (VIDEO)! Sunt cel puţin 45 de morţi! – Black News

Fostă înotătoare de înalt nivel competiţional, Charlene Lynette Wittstock, născută în 1978 în Zimbabwe, s-a căsătorit cu prinţul Albert al II-lea de Monaco în anul 2011. Cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor nu a putut fi sărbătorită în luna iulie în principat, din cauza absenţei prinţesei Charlene.

Albert al II-lea este fiul prinţului Rainier al III-lea şi al lui Grace Kelly, o vedetă a cinematografiei americane, care a murit într-un accident de automobil în 1982.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Igor Grosu este aşteptat în capitala Franţei

Igor Grosu este aşteptat în capitala Franţei Președintele Parlamentului, Igor Grosu, va întreprinde în această săptămână o vizită de lucru la Paris. Anunțul a fost...

Situație fără precedent. Peste 130 de mașini Fiat au fost sechestrate de poliția italiană din cauza unui simplu abțibild

Situație fără precedent. Peste 130 de mașini Fiat au fost sechestrate de poliția italiană din cauza unui simplu abțibild Poliţia fiscală italiană a sechestrat peste...

Maia Sandu și-a încheiat vizita în Germania, unde a discutat despre cooperarea economică și aderarea la UE

Maia Sandu și-a încheiat vizita în Germania, unde a discutat despre cooperarea economică și aderarea la UE În perioada 17-18 mai, Președinta Republicii Moldova, Maia...

Doi străini „au uitat” să declare 83 000 de dolari la vamă. Refuză să spună pentru ce transportau banii

Doi străini „au uitat” să declare 83 000 de dolari la vamă. Refuză să spună pentru ce transportau banii Doi nerezidenți au încercat să introducă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.