Renato Usatâi îi acuză de trafic de droguri pe Moroșan și Voicu

Publicat:

Renato Usatâi îi acuză de trafic de droguri pe Moroșan și Voicu

Consilierii municipali din Bălți, membri ai PSRM, Maxim Moroșan și Pavel Voicu, ar face parte dintr-o rețea de trafic de droguri. Declarația îi aparține liderului Partidului Nostru, Renato Usatâi. Deși se aștepta ca în turul doi al alegerilor locale, fugarul Ilan Șor să-l susțină pe candidatul socialiștilor Moroșan, acest lucru nu s-a întâmplat și acesta e încă un caz în care Dodon l-a fi mințit pe Șor. Dezvăluiri în acest sens au fost făcute de Renato Usatâi în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Solicitat să comenteze rezultatul scrutinului de la Bălți, Renato Usatâi a menționat că în opinia sa deși au fost excluși, Șor oricum a câștigat deoarece au fost victimizați la maximum și făcuse promisiuni oamenilor de vreo jumătate de miliard de euro. Acum pot spune că nu le pot realiza deoarece cei vreo 600 de candidați ai săi au fost excluși.


Citeşte şi: Cine sunt cei care extrag ilegal gaze naturale din pământurile noastre

„Eu însă mă întreb, această armată a fost creată timp de mai multe luni de zile, nu a fost creată peste noapte. Mă întreb unde au fost autoritățile noastre? 1700 de oameni, câte 300 de dolari – salariul de activist. Fiecare din ei urmau să aducă 5 -8 voturi. După fiecare crimă ar trebui să urmeze o pedeapsă, deocamdată nu am văzut o finalitate”, a spus Renato Usatâi.

El a mai adăugat că se aștepta în turul II ca Ilan Șor să susțină candidatul socialiștilor la funcția de primar, pe Maxim Morșan.

„Eu tot așteptam să văd dacă va fi nunta PSRM cu Șor sau nu. Șor n-a mers însă nici la un mariaj cu Dodon, Din ce am aflat, au fost vreo cinci, șase situații când Dodon l-a mințit și asta a fost ultima oară”, a spus Usatâi.

Întrebat dacă a avut discuții cu Ilan Șor în campanie, Usatâi a negat.

Renato Usatâi îi acuză de trafic de droguri pe Moroșan și Voicu

Despre candidatul socialiștilor Maxim Moroșan, el a reiterat că ar fi implicat într-o schemă de trafic de droguri care erau transportate din RM în Rusia și ar fi fost protejat în aceste activități ilegale ale sale de ex-ministrul de Interne Pavel Voicu, care acum și el a ajuns consilier municipal la Bălți. Usatâi i-a acuzat pe cei doi de legături cu interlopul fugar Grigore Caramalac, alias Bulgaru.

El a mai adăugat că se aștepta ca aceste dezvăluiri să fie făcute de autoritățile de la Chișinău, care cunosc situația, dar din păcate acest lucru nu s-a întâmplat.

În cadrul emisiunii a fost apelat fostul ministru de Interne, Pavel Voicu, dar acesta nu a răspuns la telefon. Anterior solicitat de Nord News el însă a negat aceste acuzații.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie ‘solo’

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie 'solo' Călătoria de unul singur poate fi o experiență plină de satisfacții,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.