Rusia susţine că a respins atacul a zece rachete ucrainene care viza oraşul Sevastopol

Publicat:

Rusia susţine că a respins atacul a zece rachete ucrainene care viza oraşul Sevastopol

Rusia a afirmat sâmbătă seara că a respins atacul a zece rachete ucrainene care viza oraşul Sevastopol din Peninsula Crimeea, anexată în 2014 de Moscova, ale cărei resturi au rănit două persoane, a indicat guvernatorul său, notează AFP.

“Militarii noştri resping un atac masiv asupra Sevastopolului. Potrivit primelor informaţii, mai mult de zece rachete au fost doborâte”, a declarat Mihail Razvojaev pe Telegram, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară a noua oară. Câți deputați au votat ‘pentru’

Un copil şi o femeie au fost răniţi de resturi de la rachetele doborâte, care au deteriorat mai multe clădiri rezidenţiale, a adăugat el.

Peninsula Crimeea este vizată în mod regulat de armata ucraineană folosind rachete şi drone, deoarece este importantă pentru logistica forţelor ruse care ocupă sudul Ucrainei.

La începutul lui ianuarie, şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene (GUR), Kirill Budanov, a afirmat că atacurile ucrainene împotriva Crimeei se vor intensifica.

Citește și: Noua bombă teleghidată a Rusiei provoacă distrugeri şi victime grele pe frontul ucrainean (CNN)

Regiunile de frontieră ale Ucrainei, în special Belgorod, sunt, de asemenea, vizate în mod regulat de bombardamente mortale sau incursiuni ale luptătorilor din Ucraina.

Ministerul rus al Apărării a anunţat sâmbătă seara că a doborât 19 rachete Vampir ucrainene deasupra regiunii Belgorod.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Circa o sută de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de odihnă din Județul Dâmbovița, România

Circa o sută de copii din raionul Ialoveni vor merge gratuit la o tabără de odihnă din Județul Dâmbovița, România Circa o sută de copii...

Fără panică: Vehicule militare vor circula pe drumurile naționale

Fără panică: Vehicule militare vor circula pe drumurile naționale Ministerul Apărării informează că în perioada mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa...

Chișinău Media Cup 2024: Echipa Azerbaidjanului a cucerit trofeul principal al Turneului

Chișinău Media Cup 2024: Echipa Azerbaidjanului a cucerit trofeul principal al Turneului Formația cronicarilor sportivi din Azerbaidjan a cucerit trofeul principal al Turneului internațional Chișinău...

Medvedev: Zelenski, în calitate de şef al unui regim ostil, este o ţintă militară justificată pentru Rusia

Medvedev: Zelenski, în calitate de şef al unui regim ostil, este o ţintă militară justificată pentru Rusia Volodimir Zelenski, în calitate de şef al unui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.