Să continue show-ul: „Vă rog, nu o bruiați pe doamna Popa…”

Publicat:

Să continue show-ul: „Vă rog, nu o bruiați pe doamna Popa…”

Consilierii municipali s-au întrunit și astăzi în ședință. Respectiv, sala din primărie a devenit și astăzi teatrul războiului între consilierii MAN și PAS.

Citește și: Concursul anulat pentru șefia PG va fi investigat de procurorii anticorupție


Deși mai temperați ca altă dată, aleșii locali, care ridică pentru munca lor asiduă, peste 3000 de lei de ședință, și-au împărțit replici și acuze reciproce vizavi de proiectele de decizie examinate în ședință.

„Consilierii primarului votează cu ochii și cu gura închisă”, a remarcat președinta fracțiunii PAS în CMC, Svetlana Popa în cadrul dezbaterilor pe marginea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) din capitală și invoca că este „bruiată” de colegii consilieri din MAN, care ripostau în timpul discursului ei.

„Vă rog să nu o bruiați pe doamna Popa, cine o va bruia pe doamna Popa va avea de a face cu mine”, a atenționat președintele de ședință, consilierul MAN, Corneliu Pântea.

Iar când s-a dus să vorbească de la tribuna centrală, Pântea a mai avut o remarcă pentru Popa.

„Această tribună este a dumneavoastră,  mă mir că nu ați luat-o încă la Moldexpo”, a glumit Pântea referindu-se la prima ședință „lucrativă” a CMC de după alegeri, când tribuna a fost practic blocată de consiliera Zinaida Popa în semn de protest pentru „ignoranța” consilierilor MAN.

Precizăm că aleșii locali din partea PAS l-au denunțat pe Pântea la Consiliul pentru egalitate „cu privire la afirmațiile de discriminare și denigrare” în adresa consilierei Zinaida Popa.

„Arătați  foarte  ridicol  în  situația asta, vă  spun  așa cum  este,  ca un  bărbat; Puteți să vă dezbrăcați aici, să faceți ce vreți, dar ordinea de zi deja este votată; Eu nu pot să o iau cu forță… are soț na!…”, sunt doar câteva dintre remarcile care i-a deranjat pe cei din PAS la adresa colegii lor.

La rândul său, și Pântea a invocat că a fost „intimidat” de consilierii PAS, inclusiv Zinaida Popa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.