Secret Service a interceptat un colet EXPLOZIV destinat Casei Albe

Publicat:

Autorităţile americane au interceptat dispozitive destinate Casei Albe, fostului preşedinte Barack Obama şi rivalei democrate înfrânte de Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016 Hillary Clinton, relatează CNN, potrivit news.ro.

Un pachet suspect conţinând un dispozitiv exploziv improvizat într-o ţeavă – adresat Casei Albe – a fost interceptat la baza Bolling, la Washington, a declarat miercuri un oficial în domeniul aplicării legii pentru CNN.


Citește și: ALERTĂ la New York! Bombe artizanale la reședințele lui Clinton și Obama!

Acest dispozitiv este asemănător celor trimise la locuinţele lui Obama, Clinton şi miliardarului George Soros, un important donator al democraţilor, descoperit la începutul săptămânii, potrivit acestei surse.

Dispozitivele par să fie rudimentare, dar funcţionale, a declarat oficialul citat.

Dispozitivul adresat Casei Albe conţinea, de asemenea, proiectile, scrie CNN.

Secret Service a anunţat miercuri că a interceptat două ”pachete suspecte” adresate lui Obama şi Clinton.

Nici Obama şi nici Clinton nu au primit coletele şi nu riscat să le primească, a subliniat Secret Service.

Aceste colete au fost descoperite în timpul ”procedurilor de verificare de rutină ca potenţiale dispozitive explozive şi au fost tratate ca atare”, a subliniat Secret Service într-un comunicat.

Citește și: ALERTĂ cu bombă la New York! Redacţia CNN a fost EVACUATĂ! – FOTO

”Există o suspiciune puternică” cu privire la faptul că cele două pachete adresate lui Obama şi lui Clinton au legătură cu coletul trimis lui Soros, a declarat altă sursă în domeniul aplicării legii.

Coletul adresat lui Obama a fost interceptat la Washington, iar cel destinat lui Clinton a fost interceptat marţi în comitatul Westchester, la New York.

Poliţia federală (FBI) a anunţat că pachetul trimis lui Clinton a fost găsit în vecinătatea reşednţei sale de la Chappaqua, la New York, însă nu a făcut alte precizări, evicând o anchetă în desfăşurare.

Reprezentanţii familiei Clinton pentru presă au direcţionat jurnalişti CNN către Secret Service, iar un purtător de cuvânt al lui Obama nu a dat curs imediat solicitărilor CNN.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Întreruperi şi limitări în furnizarea energiei electrice

Se anunță întreruperea temporară a energiei electrice Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 17 iulie 2024, vor avea loc lucrări programate de...

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore

Șefa PA: Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou în doar 48 de ore Procurorii anticorupție sunt gata să se mute în...

Orbán: Trump are planuri ‘detaliate și bine fundamentate’ pentru pace între Rusia și Ucraina

Orbán: Trump are planuri 'detaliate și bine fundamentate' pentru pace între Rusia și Ucraina Viktor Orbán a susținut că Donald Trump are planuri „detaliate și...

Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în străinătate de la începerea războiului în Ucraina

Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în străinătate de la începerea războiului în Ucraina Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.