Seria neagră continuă pentru Boeing

Publicat:

Seria neagră continuă pentru Boeing

O parte din aripa unui avion Boeing care zbura de la San Francisco la Boston s-a rupt.

TF1 prezintă imagini despre care susține că au fost filmate luni, de către un pasager, care a comentat: “În sfârșit vom ateriza și coșmarul se va termina”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

Cei 165 de pasageri ai acestui zbor al companiei United Airlines de la San Franciso la Boston, în Statele Unite, au avut parte luni de o sperietură zdravănă după ce o parte din aripă s-a desprins treptat în timpul zborului.

Primul pasager care și-a dat seama de acest lucru a făcut o fotografie și a decis să o posteze pe internet pentru a cere sfaturi.

“Așa arată aripa”, a scris acesta. “Ar trebui să mă îngrijorez, să anunț un membru al echipajului?”.

Cum ruptura a continuat să se agraveze, echipajul a fost în cele din urmă informat și a deviat avionul către un aeroport mai apropiat. Acesta a aterizat fără dificultăți.

Avioanele Boeing au suferit recent mai multe incidente la alte modele. Un geam al cabinei de pilotaj s-a fisurat săptămâna aceasta. Iar luna trecută, o ușă a fost smulsă, încă în zbor, din cauza unui defect de construcție al aeronavei.

Citește și : Air Moldova nu mai este operator aerian. AAC a revocat certificatul

În ceea ce privește aripa, investigația este în curs de desfășurare, dar primele indicii sugerează că este vorba mai degrabă de uzură la acest avion vechi, care este în serviciu de 30 de ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina Biciclete performante în valoare de circa  1 800 000  de euro, furate din Franța pentru...

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează Blindate și altă tehnică militară s-ar putea deplasa pe drumurile naționale pe parcursul zilelor de...

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă Vremea  se menține instabilă astăzi, iar regimul termic va indica o ușoară scădere. Citește și: Beat, fără cască și...

Moartea unui pasager într-un tren din Tokyo a trecut neobservată 12 ore; garnitura a parcurs 652 km

Moartea unui pasager într-un tren din Tokyo a trecut neobservată 12 ore; garnitura a parcurs 652 km Decesul unui japonez, într-un tren din regiunea Tokyo,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.