Seria neagră continuă pentru Boeing

Publicat:

Seria neagră continuă pentru Boeing

O parte din aripa unui avion Boeing care zbura de la San Francisco la Boston s-a rupt.

TF1 prezintă imagini despre care susține că au fost filmate luni, de către un pasager, care a comentat: “În sfârșit vom ateriza și coșmarul se va termina”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

Cei 165 de pasageri ai acestui zbor al companiei United Airlines de la San Franciso la Boston, în Statele Unite, au avut parte luni de o sperietură zdravănă după ce o parte din aripă s-a desprins treptat în timpul zborului.

Primul pasager care și-a dat seama de acest lucru a făcut o fotografie și a decis să o posteze pe internet pentru a cere sfaturi.

“Așa arată aripa”, a scris acesta. “Ar trebui să mă îngrijorez, să anunț un membru al echipajului?”.

Cum ruptura a continuat să se agraveze, echipajul a fost în cele din urmă informat și a deviat avionul către un aeroport mai apropiat. Acesta a aterizat fără dificultăți.

Avioanele Boeing au suferit recent mai multe incidente la alte modele. Un geam al cabinei de pilotaj s-a fisurat săptămâna aceasta. Iar luna trecută, o ușă a fost smulsă, încă în zbor, din cauza unui defect de construcție al aeronavei.

Citește și : Air Moldova nu mai este operator aerian. AAC a revocat certificatul

În ceea ce privește aripa, investigația este în curs de desfășurare, dar primele indicii sugerează că este vorba mai degrabă de uzură la acest avion vechi, care este în serviciu de 30 de ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Israelul atenţionează asupra dezvoltării de arme nucleare de către Iran

Israelul atenţionează asupra dezvoltării de arme nucleare de către Iran Preşedintele Israelului, Isaac Herzog, a atenţionat asupra dezvoltării de arme nucleare de către Iran, informează...

METEO: Se menține vremea instabilă

METEO: Se menține vremea instabilă Vremea instabilă se menține și astăzi. În mare parte, cerul va fi acoperit cu nori și izolat va ploua. CItește...

Cum comunică peștii între ei. „Oceanele sunt pline de sunete”

Cum comunică peștii între ei. „Oceanele sunt pline de sunete” De la zgomote misterioase de clicuri într-un acvariu de laborator, la zumzăituri și cântece de...

Rachete trase din Irak către baza coaliţiei antijihadiste din Siria

Rachete trase din Irak către baza coaliţiei antijihadiste din Siria Mai multe rachete au fost lansate duminică seara din nordul Irakului spre o bază a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.