Situație bizară în Marea Britanie: cinci persoane au câștigat la loto, dar nu și-au ridicat banii

Publicat:

Situație bizară în Marea Britanie: cinci persoane au câștigat la loto, dar nu și-au ridicat banii

A început căutarea celor cinci câștigători ai loteriei din Marea Britanie, după ce aceștia nu s-au prezentat pentru a intra în posesia premiilor. Cei care au băgat biletele câștigătoare sunt din Bolton, Northumberland, Shropshire, North Lanarkshire și Camden, relatează Independent.

Conform sursei citate, britanicii nu mai au foarte mult timp la dispoziție pentru revendicarea premiilor. Cei din Bolton și Northumberland pot intra în posesia banilor până în luna mai, în timp ce câștigătorul din Shropshire își poate încasa premiul până în luna iulie., potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Galbur: „Reunificarea cu România – unica soluție”

În același timp, cei din North Lanarkshire, în apropiere de Glasgow, și din Camden pot intra în posesia premiilor până la data de 14 august.

În plus, în această situație mai sunt și alte persoane, întrucât premii în valoare de 500.000 de lire sterline nu au fost revendicate.

În cazul în care norocoșii nu își vor revendica premiile, banii vor fi utilizați pentru finanțarea unor proiecte ale Loteriei Naționale. Printre aceste proiecte se numără: bănci de alimente, ateliere și alte demersuri gândite astfel încât comunitățile aflate în dificultate să beneficieze de ajutor.

Citește și: Condițiile moderne de trai au ajuns la Cociulia

Sperăm că un jucător norocos se va prezenta la timp, dar dacă nu primim o cerere de revendicare validă în termen de 180 de zile de la data extragerii, premiul și orice dobândă acumulată va fi folosită în beneficiul proiectelor Loteriei Naționale din Marea Britanie”, au transmis reprezentanții acesteia.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Anca Dragu, guvernatoarea Băncii Naționale: Leul moldovenesc s-ar putea schimba la față

Anca Dragu, guvernatoarea Băncii Naționale: Leul moldovenesc s-ar putea schimba la față Leul moldovenesc s-ar putea schimba la față. Guvernatoarea Băncii Naționale, Anca Dragu, susține...

Igor Grosu: Rusia folosește în R.Moldova propaganda pentru a slăbi încrederea cetățenilor în instituțiile statului

Igor Grosu: Rusia folosește în R.Moldova propaganda pentru a slăbi încrederea cetățenilor în instituțiile statului Rusia nu poate interveni militar în Republica Moldova, pentru că...

Vremea se încălzește. Pe 1 mai, vor fi pornite havuzurile din Chișinău

Vremea se încălzește. Pe 1 mai, vor fi pornite havuzurile din Chișinău Havuzurile din Chișinău vor fi pornite începând cu 1 mai. În prezent, specialiștii...

Șefa BNM: Ne vom uita la designul bancnotelor leului moldovenesc

Șefa BNM: Ne vom uita la designul bancnotelor leului moldovenesc Banca Națională a Moldovei ia în calcul schimbarea designului bancnotelor naționale. Guvernatoarea BNM, Anca Dragu,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.