„Soțul meu a fost împușcat în cap”. Un taximetrist din Chișinău a fost împușcat în cap noaptea trecută

Publicat:

„Soțul meu a fost împușcat în cap”. Un taximetrist din Chișinău a fost împușcat în cap noaptea trecută

Caz șocant în capitală. Un bărbat de 29 de ani, tată a patru copii, care activează în serviciul de taxi, ar fi fost împușcat în cap cu o armă traumatică de un individ în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în această noapte, în jurul orei 01:22. Despre aceasta a anunțat soția taximetristului pe rețele.

Conform soției acestuia, bărbatul a sunat-o după incident și i-a povestit că un individ în stare de ebrietate a deschis ușa taximetrului și l-a împușcat în cap, după ce soțul ei ar fi luat două pasagere în mașină.


Citește și: Detalii noi în cazul accidentului în care a fost implicată interpreta Gloria Gorceag. Șoferul avea doar 21 de ani

„În noaptea de 17 martie, la ora 01.22, poliția capitalei a fost sesizată de către un bărbat de 29 de ani, care activează ca taximetrist, care a declarat că a avut un conflict cu un individ, fiind amenințat cu un obiect asemănător cu o armă.

Ajunși la fața locului, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că în direcția bărbatului a fost efectuată o împușcătură după care suspectul a fugit de la fața locului.

De la locul incidentului a fost ridicat un tub de cartuș asemănător pentru pistoalele de semnalizare, care urmează a fi îndreptat la expertiză.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 30 de ani. Pe caz a fost inițiată o cauză penală iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar alte circumstanțe se stabilesc”, a declarat pentru Unimedia ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.