Spotify creşte preţurile planurilor sale de abonamente premium

Publicat:

Spotify creşte preţurile planurilor sale de abonamente premium

Spotify a anunţat luni că majorează preţurile planurilor sale de abonamente premium în SUA, marcând a doua creştere efectuată de compania suedeză de streaming de muzică într-un an, transmite CNBC.

Utilizatorii Spotify din SUA vor fi notificaţi despre noua modificare a abonamentului lor în cursul lunii următoare, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Acţiunile Spotify au crescut cu mai mult de 4% luni.

Pentru utilizatorii din SUA, un plan ”individual” va costa 11,99 USD. Un plan ”duo” va costa 16,99 USD, iar un plan ”de familie” va costa 19,99 USD.

Planul ”student” va costa în continuare 5,99 USD.

Spotify a spus că creşte preţurile, astfel încât compania să poată ”continua să investească şi să inoveze în caracteristicile produselor noastre”, potrivit unei postări pe blog.

În iulie 2023, Spotify a crescut preţul ofertei sale individuale la 10,99 USD. De asemenea, a crescut preţurile planului său duo, planului de familie şi ofertei pentru studenţi la 14,99 USD, 16,99 USD şi, respectiv, 5,99 USD.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Compania a spus că peisajul pieţei ”a continuat să evolueze” de la lansarea Spotify, potrivit unui comunicat de la acea vreme.

Apple Music a crescut costul abonamentului său la sfârşitul anului 2022. Un abonament individual începe de la 10,99 USD pe lună, potrivit site-ului Apple.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație Inspectoratul General pentru Situații de Urgență /IGSU/ avertizează populația despre riscul izbucnirii focarelor de ardere a vegetației...

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi Un artefact rar, cu o vechime...

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase De la independența sa acum peste treizeci de ani, Republica Moldova...

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului Săptămâna trecută, Parlamentul a fost gazda mai multor grupuri de elevi cu vârsta cuprinsă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.