Taylor Swift lansează albumul ‘The Tortured Poets Department’

Publicat:

Taylor Swift lansează albumul ‘The Tortured Poets Department’

Taylor Swift a lansat vineri cel de-al 11-lea album de studio, “The Tortured Poets Department”. Fanii și criticii sunt deja împărțiți în două tabere. Unii laudă noul album, în timp ce alții îl critică pentru lipsa inovației.

Albumul „s-a scurs” în online cu câteva zile înainte de lansarea oficială, ceea ce a dus la o controversă între fanii care au ales să asculte albumul în avans și cei care au vrut să aștepte lansarea oficială, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Maia Sandu salută decizia CC: ‘Uniți pentru Moldova Europeană vom reuși să îndeplinim obiectivul nostru comun’

Cel de-al 11-lea album de studio al lui Swift a fost lansat vineri, dar toate cele 16 piese și versurile au început să apară pe rețelele de socializare de miercuri. Unii fani – cunoscuți sub numele de Swifties – au refuzat să asculte albumul în avans, insistând că “fanii adevărați” vor aștepta lansarea oficială, în timp ce alții au distribuit linkuri false în încercarea de a împiedica oamenii să îl găsească, relatează The Guardian.

Albumul precedent al lui Swift, Midnights, a avut, de asemenea, scurgeri de informații online înainte de data lansării, ceea ce a avut aparent un impact mic asupra vânzărilor: albumul s-a vândut în 1,6 milioane de exemplare în prima săptămână numai în SUA.

Joi, Spotify a anunțat că The Tortured Poets Department a doborât recordul pentru cel mai mare număr de albume pre-salvate pe platforma sa.

Criticii au fost în mare parte pozitivi cu privire la album, Variety numindu-l “îndrăzneț” și “transfixiant”, iar Rolling Stone considerându-l “extrem de ambițios și glorios de haotic”. Cu toate acestea, NME a criticat albumul pentru “unele dintre cele mai stridente replici ale sale de până acum” și a susținut că “nu are schimbările cu adevărat interesante care au punctat cariera lui Swift până acum”.

Reacțiile fanilor au fost de asemenea în mare parte pozitive, mulți lăudând revenirea sunetului de sintetizator de pe Midnights. Cu toate acestea, unii fani au fost dezamăgiți de lipsa aluziilor la fostul iubit al lui Swift, Joe Alwyn, în contrast cu numeroasele mențiuni ale fostului ei iubit, Matt Healy, liderul trupei The 1975. Un vers îl compară pe Healy cu un “golden retriever tatuat”. atrăgând unele ironii.

Citește și : Interesele comune ale Iranului şi Israelului

Versurile de pe noul album abordează sentimentele lui Swift legate de faimă și de turneul Eras, care a doborât recorduri. Pe noua piesă “I Can Do It With a Broken Heart”, ea descrie faptul că a cântat în fața a milioane de oameni și încheie cu: “Sunt atât de nefericită! Și nimeni nici măcar nu știe!”

Swift a descris albumul ca fiind “o antologie de lucrări noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-un moment trecător și fatalist în timp – unul care a fost atât senzațional, cât și trist în egală măsură”. Ea a declarat, de asemenea, că această perioadă din viața ei s-a încheiat și că nu mai are de reglat conturi cu nimeni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șefa PA, după demisiile de la Curtea de Apel Chișinău: ‘Nu vom avea succes dacă nu sunt suficiente complete de judecători’

Șefa PA, după demisiile de la Curtea de Apel Chișinău: 'Nu vom avea succes dacă nu sunt suficiente complete de judecători' În cazul celor 20...

Zaharova: Comentariile lui Macron despre trimiterea de trupe în Ucraina ‘au legătură cu anumite zile ale săptămânii’

Zaharova: Comentariile lui Macron despre trimiterea de trupe în Ucraina 'au legătură cu anumite zile ale săptămânii' Comentariile preşedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la...

R. Moldova și Ucraina își confirmă solidaritatea și sprijinul reciproc în procesul de integrare europeană

R. Moldova și Ucraina își confirmă solidaritatea și sprijinul reciproc în procesul de integrare europeană R. Moldova și Ucraina își confirmă solidaritatea și sprijinul reciproc...

Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor

Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor prin reducerea numărului documentelor care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.