Tesla recheamă în service aproape 200.000 de mașini, din cauza unei erori de software

Publicat:

Tesla recheamă în service aproape 200.000 de mașini, din cauza unei erori de software

Tesla recheamă în service aproape 200.000 de vehicule în SUA, deoarece camera de rezervă ar putea să nu funcționeze în timp ce mașina se află în marșarier.

Rechemarea vizează anumite modele Y, S și X începând cu anul model 2023, potrivit AP, scrie stiripesurse.


Citește și : Moldova va avea un minister al Apărării Naționale. Instituția va fi redenumită, exact ca în România

Toate sunt echipate cu computerul „Full Self-Driving” 4.0 și rulează versiunea de software 2023.44.30 până la 2023.44.30.6 sau 2023.44.100.

Compania spune în documentele postate de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA că instabilitatea software-ului poate împiedica afișarea imaginilor de către camera video în timp ce Tesla se află în marșarier. Agenția de siguranță spune că acest lucru poate crește riscul unui accident.

Tesla spune în documente că nu are cunoștință de niciun accident sau rănire accidentală. Documentele spun că problema a fost rezolvată cu o actualizare online a software-ului.

Proprietarii vor fi notificați prin scrisoare începând cu 22 martie.

Citește și : CNA o scoate ‘basma-curată’ pe Maia Sandu: ‘Premiul NU este cadou’

Tesla a început să primească plângeri cu privire la această problemă la sfârșitul lunii decembrie și a decis să facă o rechemare în 12 ianuarie, spun documentele. Până la 22 ianuarie, compania avea 81 de reclamații de garanție potențial legate de problemă.

Aceste mașini nu se pot conduce singure, în ciuda faptului că au un sistem „Full Self-Driving”, iar șoferii umani trebuie să fie pregătiți să intervină în orice moment.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Îmbătrânirea populaţiei în Europa este o oportunitate de afaceri pentru unii investitori

Îmbătrânirea populaţiei în Europa este o oportunitate de afaceri pentru unii investitori Îmbătrânirea populaţiei în Europa generează îngrijorări în rândul guvernelor cu privire la perspectivele...

Veronica Dragalin a venit cu o reacție în urma criticilor: „Nu am venit în această funcție să-mi fac prieteni”

Veronica Dragalin a venit cu o reacție în urma criticilor: „Nu am venit în această funcție să-mi fac prieteni” Veronica Dragalin reacționează la patru zile...

Finlanda va prezenta un proiect de lege pentru respingerea solicitanţilor de azil care încearcă să intre din Rusia

Finlanda va prezenta un proiect de lege pentru respingerea solicitanţilor de azil care încearcă să intre din Rusia Finlanda va propune săptămâna viitoare un proiect...

Elicopter prăbuşit în Iran: Trei salvatori sunt daţi dispăruţi

Elicopter prăbuşit în Iran: Trei salvatori sunt daţi dispăruţi Trei membri ai echipelor de intervenţie care căutau elicopterul prăbuşit în Iran, în care se afla...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.