Traficant de droguri prins în flagrant cu ‘marfă’ în valoare de 4.500.000 lei

Publicat:

Traficant de droguri prins în flagrant cu ‘marfă’ în valoare de 4.500.000 lei

Un traficant de droguri a fost reținut în flagrant de către oamenii legii. Acesta a fost prins în timp ce distribuia droguri în Chișinău. Substanțele narcotice eraua duse prin contrabandă din Ucraina. Procurorii vor cere magistraților plasarea suspectului în arest preventiv.

Citeşte şi: Crearea blocului „Victoria” este o trădare de patrie – Stiripesurse.md


Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut după ce fusese monitorizat timp de câteva luni. După operațiunea de reținere, oamenii legii au descins cu percheziții într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei, folosit în calitate de depozit pentru droguri, precum și la locul de trai al bărbatului, și în automobilul acestuia.

Traficant de droguri prins în flagrant cu ‘marfă’ în valoare de 4.500.000 lei

„Au urmat percheziții în mai multe locații, de unde au fost ridicate droguri de tip MDMA, mefedronă, ecstasy, hașiș și marijuana. Pe piața neagră, drogurile indisponibilizate cu rol de probă în dosarul penal ar fi estimate la circa 4.500.000 lei”, se arată în comunicatul Procuraturii Generale.

Urmează ca Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) să solicite Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana aplicarea arestului preventiv, timp în care acesta beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Procuratura precizează că suspectul mai este vizat într-un dosar de contrabandă cu marijuana și drog de tip PVP („sare”) din Ucraina, de peste 5.500.000 lei, aflat pe rol la Judecătoria Chișinău (Buiucani), în februarie 2022.

Atunci, acesta fusese plasat în arest, iar dosarul – trimis în judecată, moment din care legea nu permite intervenția procurorilor pentru solicitarea aplicării arestului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata israeliană începe evacuarea civililor palestinieni din Rafah

Armata israeliană începe evacuarea civililor palestinieni din Rafah Forţele armate ale Israelului au început să evacueze civilii palestinieni din Rafah înainte de un asalt iminent...

Un lot de produse cosmetice de contrabandă urma să ajungă în Moldova

Un lot de produse cosmetice de contrabandă urma să ajungă în Moldova Un lot de produse cosmetice de contrabandă urma să ajungă pe piața...

Mai mulți străini nu au fost lăsați să intre în țară

Mai mulți străini nu au fost lăsați să intre în țară În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au emis refuz de intrare pe...

Terifiant! Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard

Terifiant! Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.