Tragedia de la Căușeni: Cauza decesului celor doi soți încă nu a fost stabilită

Publicat:

Tragedia de la Căușeni: Cauza decesului celor doi soți încă nu a fost stabilită

Cauza morții celor doi soți, care au fost găsiți înghețați în mașină, pe 27 noiembrie, când a nins abundent, nu este stabilită, deocamdată.

Autoritățile au deschis dosar penal privind neglijența în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, soldată cu decesul a două persoane, potrivit Jurnaltv.md.


Citeşte şi: Platforma DA e indignată de jocurile politice ale PAS-ului

Subiectul a fost abordat astăzi, fără presă, la Comisia parlamentară pentru securitate națională, apărare și ordine publică. Au fost audiați reprezentanții Ministerului de Interne, ai Procuraturii Generale, ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, ai Serviciului 112 și ai Administrației de Stat a Drumurilor.

LILIAN CARP, deputat PAS: “Până la etapa actuală nu există o expertiză medico-legală, care nu a fost încă publicată pentru a spune foarte clar care au cauzele decesului. Chiar dacă în spațiu public se vorbește despre intoxicarea cu dioxid de carbon, în urma faptului că o parte din gazele din țeava de eșapament, care au intrat în salonul automobilului. Poliția încă nu are o expertiză medico-legală.”

Pe 27 noiembrie, poliția din Căușeni a fost anunțată cu privire la descoperirea a două cadavre într-un automobil blocat în zăpadă, la intrarea în satul Coșcalia, raionul Căușeni. Reprezentanții Serviciului 112 au primit apelul și au declarat că au transmis informația către serviciile de urgență responsabile.

Citeşte şi: Dorin Recean spulberă speranţele fermierilor: ‘Guvernul nu trebuie să subvenționeze producerea de cereale’

LILIAN CARP, deputat PAS: “Operatorul de la 112 a anunțat despre acest caz și la ambulanță, salvarea a anunțat că nu are un echipaj disponibil să ajungă și nici condiții ca să poată să ajungă, iar mai departe 112 a anunțat alte servicii să intervină. A existat această comunicare, însă nu s-a putu interveni din cauza zăpezii care era peste doi metri.”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.