Un colos din Italia va deschide în România cea mai mare fabrică a sa: Peste 800 de locuri de muncă sunt disponibile

Publicat:

Un colos din Italia va deschide în România cea mai mare fabrică a sa: Peste 800 de locuri de muncă sunt disponibile

Investitorii străini găsesc România din ce în ce mai atractivă, odată cu creșterea numărului de companii care optează să-și construiască noi fabrici în țara vecină.

Grupul italian De Longhi a dezvăluit planurile de a construi cea mai mare fabrică a sa din lume la Satu Mare, iar autoritățile și presa locală confirmă angajarea a 800 de persoane pentru această nouă unitate. Investiția în fabrica de aparate de cafea se estimează că va depăși suma de 40 de milioane de euro, conform Adevărul, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

„De’Longhi lansează invitația de a te alătura echipei noastre din Satu Mare. Dacă ești interesat de una dintre pozițiile: team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță, și ai experiență relevantă, te așteptăm cu CV-ul, la o sesiune de cunoaștere, la sediul De’Longhi, Parc Industrial Sud nr.9, joi, 25 aprilie 2024, la ora 9:00. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la 0747 477 081 sau 0756 010 215, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00”, spun cei de la De’Longhi într-o postare pe pagina de socializare a companiei.

Fabrica de la Satu Mare, evaluată la 40 de milioane de euro, va reprezenta cea mai mare unitate de producție a producătorului italian de aparate de cafea, care operează și în Italia și China. Această nouă unitate va angaja 800 de persoane până la finalul anului.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Recent, Primăria Satu Mare anunța: „De’Longhi începe în iunie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 milioane de euro. Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Primarul Gábor Kereskényi a discutat cu doamna Carmen Petcu, general manager De’Longhi România, despre investiția de la Satu Mare, fabrica va avea 350 de angajați anul acesta, urmând să crească la 800 până la finalul anului viitor. Satu Mare este atractiv pentru investitori!”

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Avertizare Cod galben de vreme rea

Avertizare Cod galben de vreme rea Teritoriul Republicii Moldova intră sub avertizare Cod galben de vreme rea, caracterizată prin instabilitate atmosferică. Citește și: Cei onești să-i...

Primul buletin va fi gratuit pentru cetăţenii moldoveni

Primul buletin va fi gratuit pentru cetăţenii moldoveni Cetățenii Republicii Moldova sunt obligați să dețină buletine de identitate, începând cu vârsta de 16 ani. Primul...

Maia Sandu vine cu precizări despre Programul „Prima Casă PLUS”

Maia Sandu vine cu precizări despre Programul „Prima Casă PLUS” La scurt timp după ce a solicitat Guvernului să extindă programul Prima Casă și să...

Cei onești să-i aresteze pe cei corupți. Care sunt așteptările lui Recean în domeniul justiției

Cei onești să-i aresteze pe cei corupți. Care sunt așteptările lui Recean în domeniul justiției Premierul Dorin Recean vrea să-i vadă pe procurorii și judecătorii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.