Un colos din Italia va deschide în România cea mai mare fabrică a sa: Peste 800 de locuri de muncă sunt disponibile

Publicat:

Un colos din Italia va deschide în România cea mai mare fabrică a sa: Peste 800 de locuri de muncă sunt disponibile

Investitorii străini găsesc România din ce în ce mai atractivă, odată cu creșterea numărului de companii care optează să-și construiască noi fabrici în țara vecină.

Grupul italian De Longhi a dezvăluit planurile de a construi cea mai mare fabrică a sa din lume la Satu Mare, iar autoritățile și presa locală confirmă angajarea a 800 de persoane pentru această nouă unitate. Investiția în fabrica de aparate de cafea se estimează că va depăși suma de 40 de milioane de euro, conform Adevărul, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

„De’Longhi lansează invitația de a te alătura echipei noastre din Satu Mare. Dacă ești interesat de una dintre pozițiile: team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță, și ai experiență relevantă, te așteptăm cu CV-ul, la o sesiune de cunoaștere, la sediul De’Longhi, Parc Industrial Sud nr.9, joi, 25 aprilie 2024, la ora 9:00. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la 0747 477 081 sau 0756 010 215, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00”, spun cei de la De’Longhi într-o postare pe pagina de socializare a companiei.

Fabrica de la Satu Mare, evaluată la 40 de milioane de euro, va reprezenta cea mai mare unitate de producție a producătorului italian de aparate de cafea, care operează și în Italia și China. Această nouă unitate va angaja 800 de persoane până la finalul anului.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Recent, Primăria Satu Mare anunța: „De’Longhi începe în iunie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 milioane de euro. Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Primarul Gábor Kereskényi a discutat cu doamna Carmen Petcu, general manager De’Longhi România, despre investiția de la Satu Mare, fabrica va avea 350 de angajați anul acesta, urmând să crească la 800 până la finalul anului viitor. Satu Mare este atractiv pentru investitori!”

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Billie Eilish anunţă turneul mondial ‘Hit Me Hard and Soft’

Billie Eilish anunţă turneul mondial 'Hit Me Hard and Soft' Billie Eilish revine pe scenă. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani tocmai a anunţat...

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir Vitor Roque (19 ani) a ajuns la Barcelona la începutul...

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30%

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30% Novo Nordisk, care a devenit anul trecut cea...

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia Accident cu sfârșit tragic în raionul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.