Un copil de doar două luni a murit la bordul unui avion de pasageri

Publicat:

O fetiţă de 2 luni a murit la bordul unui zbor AirAsia de la Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, spre Perth, în Australia, informează luni DPA, citând media locale, potrivit agerpres.

Echipajul de zbor a solicitat asistenţă medicală de urgenţă la aterizare şi a fost întâmpinat de poliţia australiană şi paramedici atunci când avionul a sosit pe aeroportul din Perth luni dimineaţă, potrivit presei locale.


Citește și: Zeci de persoane au fost arestate după atentatele din Sri Lanka. Bilanțul victimelor se apropie de 300 de morți!

“Gândurile noastre sunt la copil şi familia implicată”, a declarat purtătorul de cuvânt al AirAsia pentru Australian Associated Press (AAP).

O fostă asistentă medicală a povestit, într-o postare pe Facebook, că s-a aflat la bordul avionului şi a ţinut copilul în braţe când “şi-a dat ultima suflare”. “La începutul zborului, copilul (Farah) era într-adevăr neliniştită şi plângea încontinuu”, a spus Nadia Parenzee.

Ea a adăugat că s-a oferit să-i ajute pe părinţi, un tânăr cuplu saudit care urma să înceapă o viaţă nouă în Australia.

“Părinţii mi-au oferit copilul cu disperare în ochi”, a declarat ea, adăugând că l-a luat în braţe şi a citit o rugăciune islamică.

“Apoi, copilul Farah şi-a dat ultima suflare şi a rămas inert”.

Citește și: Trei provocări majore pentru actorul de comedie devenit președinte în Ucraina

Parenzee a spus că următoarele două ore şi jumătate au fost haos, în timp ce toţi încercau să resusciteze copilul până când avionul a aterizat.

“Parcă am inima împietrită şi nu ştiu cum să mă simt, dar sunt sincer onorată că am ţinut-o în braţe şi am citit o rugăciune (…) înainte de a ne părăsi”, a mai spus ea, comentând aşa-numitul “profesionalism” al personalului AirAsia.

Moartea copilului nu este suspectă, a declarat poliţia statului australian Australia de Vest (Western Australia).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zaharova jubilează după victoria partidului extremist în alegerile din Austria

Zaharova jubilează după victoria partidului extremist în alegerile din Austria Ministerul de Externe al Rusiei a afirmat miercuri că victoria Partidului Libertății (FPO – formațiune...

Elon Musk desfășoară teste în România, cu ajutorul statului. Suntem prima țară din lume în care se face așa ceva

Elon Musk desfășoară teste în România, cu ajutorul statului. Suntem prima țară din lume în care se face așa ceva Starlink, operatorul serviciului omonim de...

Întrebarea momentului în conflictul din Orientul Mijlociu și de ce nu a mai funcționat doctrina superiorităţii militare a Israelului

Întrebarea momentului în conflictul din Orientul Mijlociu și de ce nu a mai funcționat doctrina superiorităţii militare a Israelului Israelul marchează o premieră în îndelungata...

Se intensifică sprijinul militar al României pentru Ucraina: Bază de instruire pentru marina ucraineană

Se intensifică sprijinul militar al României pentru Ucraina: Bază de instruire pentru marina ucraineană Militarii din Forţele Navale ale Ucrainei urmează să fie instruiţi în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.