Un moldovean este acuzat că şi-a aruncat iubita pe geam. Femeia a murit pe loc!

Publicat:

Un moldovean este acuzat că şi-a aruncat iubita pe geam. Femeia a murit pe loc!

Un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în urma decesului partenerei sale. Femeia a căzut de la fereastra apartamentului lor, situat la etajul patru al unui bloc din Ostia, lângă Roma.

Potrivit presei italiene, pe 4 aprilie, victima, de origine braziliană, a fost găsită fără viață pe trotuarul din fața blocului.

Cercetările preliminare au scos la iveală că bărbatul din Republica Molodva este  responsabil pentru moartea partenerei sale.


Bărbatul ar fi împins-o pe femeie de la fereastra apartamentului în care locuiau împreună de puțin timp. Cei doi se pare că aveau probleme cu dependența de droguri.

Un moldovean este acuzat că şi-a aruncat iubita pe geam. Femeia a murit pe loc!

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită la ora 05:00 dimineața, întinsă pe stradă. Ea a murit pe loc din cauza impactului cu asfaltul.

Inițial s-a speculat că moartea lui ar fi putut fi un act voluntar. Cu toate acestea, pe măsură ce ancheta a avansat, probele împotriva moldoveanului s-au acumulat. Bărbatul nu a reușit să ofere o explicație convingătoare despre evenimentele petrecute în acea dimineață în apartament.

Se presupune că între cei doi a izbucnit o ceartă în orele dinaintea căderii femeii de la etaj.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O pisică pierdută timp de 6 zile, găsită după ce a fost trimisă din greșeală prin Amazon

O pisică pierdută timp de 6 zile, găsită după ce a fost trimisă din greșeală prin Amazon Aventură uimitoare pentru o pisică din Utah. Galena...

Trupa The Rolling Stones a dat startul turneului său nord-american cu un concert susţinut în Houston

Trupa The Rolling Stones a dat startul turneului său nord-american cu un concert susţinut în Houston Trupa The Rolling Stones a dat duminică startul turneului...

Philips plătește 1,1 miliarde de dolari în SUA pentru a rezolva reclamațiile legate de un dispozitiv

Philips plătește 1,1 miliarde de dolari în SUA pentru a rezolva reclamațiile legate de un dispozitiv Compania Philips a acceptat să plătească 1,1 miliarde de...

Zece destinații de vacanță care limitează numărul turiștilor. Ce măsuri iau autoritățile

Zece destinații de vacanță care limitează numărul turiștilor. Ce măsuri iau autoritățile Deși, uneori, mulțimile sunt inevitabile în punctele de atracție turistică, acestea pot afecta...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.