Un şofer recunoaşte că a luat ‘o căruţă de bani’ pentru a duce oameni la protestele lui Şor

Publicat:

Un şofer recunoaşte că a luat ‘o căruţă de bani’ pentru a duce oameni la protestele lui Şor

Un bărbat, fost șofer de rută din Bălți, a recunoscut în fața instanței că a transportat organizat persoane la protestele organizate de fostul Partid Șor.

Bărbatul spune că a primit 10 și, respectiv, 20 de mii de lei pentru două curse de la Bălți spre Chișinău, bani pe care îi transmitea ulterior șefului său.


Vezi şi: VIDEO – Cutremure în regiunea Napoli, fără pagube majore – Stiripesurse.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul audierilor pe marginea dosarului privind finanțarea ilegală a partidului Șor, transmite tv8.

Un şofer recunoaşte că a luat ‘o căruţă de bani’ pentru a duce oameni la protestele lui Şor

Potrivit procurorilor, acuzarea de stat mai are de audiat în instanță opt martori, după care urmează audierea martorilor apărării.

Amintim că Marina Tauber și Partidul Politic Șor, ca entitate juridică, sunt acuzați pe patru capete de acuzare pentru falsificarea rapoartelor privind finanțarea campaniei electorale și a partidului politic, dar și acceptarea finanțării ilegale din partea unui grup criminal organizat. Suma totală a banilor iliciți a fost estimată la peste 195 de milioane de lei.

Anterior, Ilan Șor a recunoscut că a primit bani din Federația Rusă, resurse financiare care erau folosite pentru hrana și transportarea persoanelor la protest, însă a negat că i-ar fi plătit pe manifestanți.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pentru săptămâna viitoare sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ce spun meteorologii

Pentru săptămâna viitoare sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ce spun meteorologii Săptămâna viitoare va începe izolat cu ploi de scurtă durată și descărcări electrice....

Au apărut noi mutații Covid. Internările cresc de la o săptămână la alta, avertizează experții britanici

Au apărut noi mutații Covid. Internările cresc de la o săptămână la alta, avertizează experții britanici Experții britanici au avertizat că pandemia Covid „nu a...

Care este limita de viteză când e caniculă: Iată ce se întâmplă cu mașina și cu șoferul, la temperaturi de peste 35ºC

Care este limita de viteză când e caniculă: Iată ce se întâmplă cu mașina și cu șoferul, la temperaturi de peste 35ºC Temperaturile extreme sunt...

UE se pregătește de o nouă extindere, după alte șapte, dar trebuie să-și reformeze modul de funcționare

UE se pregătește de o nouă extindere, după alte șapte, dar trebuie să-și reformeze modul de funcționare Ţările Uniunii Europene vor deschide negocierile de aderare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.