Un tânăr moldovean a decedat într-un grav accident în Italia. Avea doar 24 de ani

Publicat:

Un tânăr moldovean a decedat într-un grav accident în Italia. Avea doar 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova, care era stabilit și muncea în Italia, a decedat, în urma unui accident cu motocicleta. Presa locală a transmis sâmbătă, 20 aprilie curent, că totul s-a întâmplat în jurul orei 1:30 de-a lungul Via Settevalli, în Perugia. Moldoveanul a lăsat în urma sa soția îndurerată și o fiică.

Rudele și apropiații din țară cer ajutorul oamenilor cu inimă mare pentru a putea repatria corpul neînsuflețit.


Tânărul răposat este Alexei Sîrbu, apropiații îi spuneau Alex. El locuia în Via della Pescara și muncea la o firmă de construcții.

Citește și: Fotbalistul Сristian Dros a marcat un gol spectaculos

Potrivit informațiilor preliminare ale poliției, s-a izbit cu motocicleta într-un sens giratoriu, după ce a pierdut controlul ghidonului din motive necunoscute. În urma impactului, a fost proiectat la pământ, s-a lovit cu capul și a murit pe loc, scrie realitatea.md.

Avea în calitate de pasager un coleg, cetățean român de 30 de ani, angajat la aceeași firmă de construcții. Acesta este internat cu prognostic rezervat în secția de terapie intensivă a spitalului din Perugia.

Polițiștii locali tind să excludă implicarea altor vehicule în accident. Ei au recuperat de la locul tragediei o singură cască, ceea ce le sugerează că doar unul dintre tineri a fost echipat corespunzător.

Corpul neînsuflețit al moldoveanului rămâne la dispoziția autorităților judiciare. Între timp, familia are nevoie de ajutor pentru a-l repatria după finalizarea cercetărilor.

Primăria comunei Vărăncău a repostat mesajul rudelor, dar și al unui prieten de-al răposatului. Acesta spune că Alex intenționa să revină vara acasă, de ziua sa de naștere. Tot el a atașat datele conturilor bancare pentru cei care vor să facă donații (detalii aici).

Mesajul acestuia a fost redistribuit și de membri ai comunității de motocicliști din Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale Regizorul Yorgos Lanthimos, prezent sâmbătă la Festivalul de Film de la...

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.